Crossfit-miljøet i Harstad vant søksmålet mot turoperatøren som stakk avgårde med pengene deres

Nå gjenstår det bare å drive inn midlene.

Crossfit-miljøet i byen fikk aldri tjenesten de betalte for. Nå har Kristiansand tingrett gitt dem medhold. En av saksøkerne var firmaet til Cathrine Rolness (bildet), Rolness Helse & Trening AS.  Foto: Arkiv - Sara Heikkilä CrossFit Harstad

nyheter>>

26 personer og foretak fra byens crossfit-miljø mente de hadde et samlet beløp på mer enn 300.000 kroner til gode, etter at de betalte for en treningsreise til Madeira i september 2019, som gikk i vasken.

Fornøyde

- Vi mente vi hadde en god sak fra starten av, og er selvfølgelig glad for at vi fikk medhold. Slike rettsprosesser er aldri morsomt. Men i dette tilfellet viste det seg å være helt nødvendig, forteller Kenneth Granås Johansen, en av mange som stod på lista over saksøkere.