Workshop om pandemi

Gjennom streetart skal unge kunstnere i hele Nord-Norge utforske virkeligheten etter pandemien. Hvordan vil verden og din hverdag se ut etter pandemien, post pandemic?

POST PANDEMIC Unge kunstnere skal finne ut om hverdagen etter pandemien.  Foto: Pressefoto

nyheter>>

Det er Festspillene i Nord-Norge (FINN) som skriver dette i ei pressemelding.

- Rampestrek i samarbeid med Festspillene i Nord-Norge, NUK og Harstad kommune presenterer nå et pilotprosjekt gjennom en digital workshop og en online pop-up utstilling, for å vise at kunsten eier ingen grenser. Prosjektet finner sted i perioden 22. - 27. juni, og interesserte kan melde seg på innen 8. juni., skriver FINN.


Deler ut stipend på 170.000 kroner

Festspillene i Nord-Norge (FINN) søker nyskapende og modige kunstprosjekter innen alle uttrykk. Hvert år deles inntil to stipender på 170.000 kroner hver til unge kunstnere.


Av de påmeldte blir det valgt ut en håndfull unge kunstnere som får delta i prosjektet, og det er mulig å melde seg på både som enkeltperson eller som en gruppe. Aldersgruppen er fra 14 til 20 år, og opp til 40 år for personer med nedsatt funksjonsevne. Kriteriene, ifølge FINN, er at man må ha ett ønske om å skape, og lære om kunst. Og man må ha tilgang på en mobiltelefon eller en datamaskin. Deltakere får tildelt ett kit med utstyr som trengs for å lage streetart, dette sendes pr post til den adressen du har oppgitt. Dette kan deles mellom flere i en gruppe.