Dette jobbet politiet med tirsdag

  Foto: Ronald Johansen

nyheter>>

Sortland: 21.42. Sandstrandveien. Utrykningspolitiet har gjennomført en laserkontroll på stedet. Det ble skrevet ut 8 forenkelde forelegg, høyeste hastighet 77 km/t i 60-sone.

Dammyra: E12.  Melding om trafikkuhell. To enheter involvert, 6 personer totalt. Alle er sjekket ut av ambulansen, ingen er skadet. Oppdateres.

Tromsø: 20.00. En mann i 20-årene er pågrepet av politiet etter ufin oppførsel og utagering inne på et av byens spisesteder. Anmeldes for ordensforstyrrelse og forulemping av polititjenestemenn. Innsatt i arrest.

Gratangen: 18.30. I forbindelse med øvelse er det sendt opp diverse nødbluss. Dette til orientering, melder politidistriktet.

Sigerfjord: 18.10. Trafikkuhell mellom bil og buss i sigerfjordkrysset. Ikke melding om personskade, men en person er fraktet til legevakta for sjekk. Politiet har midlertidig beslaglagt førerkortet til fører av personbil. Politiet gjør etterforsking på stedet og oppretter sak, melder Nordland politidistrikt.

Gildeskål: 17.05. I forbindelse med et trafikkuhell har en bil havnet på taket i elva. Det er ingen personskade og fører er selv på vei til legevakta. Dette til info dersom noen skulle se bilen og lure på hav som har hendt, melder Nordland poltidistrikt.

Mo i Rana: 14.00. Utrykningspolitiet har gjennomført promillekontroll i nordlandsveien. 54 førere kontrollert. Ingen reaksjoner. Tommel opp.

Harstad: Kl. 13.34: Politiet melder at en rein er påkjørt på Riksvei 83 ved Nedre holtet i Harstad. Reineier er varslet.

Harstad: Kl. 12:55 Politiet melder om branntilløp i en båt som står ved Hamek. Nødetatene er på vei.

– Omfanget er ukjent, opplyser politiet.

Båten står på Hamek i Samasjøen. En politibil er kommet fram 13.05.

Gravdal: 13.00. Melding om brann i bil. Skal stå i nærheten av garasje. Nødetatene er på vei til stedet.

Uavklart hva som har forårsaket brannen. Iallefall vært mest varme i dynamoen. Vi oppretter sak, melder Nordland politidistrikt.

Reine: 10.56: Utrykningspolitiet har hatt promillekontroll på Reinehalsen. 29 bilførere kontrollert. Ingen reaksjoner.

Korgfjelltunnelen: 11.05: Utrykningspolitiet har hatt fartskontroll i tunnelen. Fem førere bøtelagt. Høyeste hastighet målt til 95 kilometer i timen.

Tromsø: 09.27: Seks bilførere ble ilagt et forenklet forelegg på 5.500 kroner etter at utrykningspolitiet avholdt en trafikkontroll i Siriusveien på Tomasjord tirsdag morgen. Ifølge politiet var fokuset på kjøring mot trafikkskilt 306.1, altså «forbudt for motorvogn». – Det er mange skolebarn langs denne veien, skriver politiet på Twitter.

Kvæfjord: 09.21: Troms politidistrikt melder at de tirsdag morgen har av holdt trafikkontroll på Borkenes. Utrykningspolitiet hadde fokus på promille. – Kontrollerte 122 førere. Ingen overtredelser, heter det fra politiet.

Tromsø: 08.39: Melding om trafikkuhell mellom buss og lastebil. Politiet og bilberging er på stedet. Skal ikke være personskader. 08.48: Veien er åpen for trafikk.

Skjervøy: 08.11: Politiet har avholdt trafikkontroll med fokus på promille. 43 førere kontrollert. Ingen reaksjoner ble utstedt.