Dette jobber politiet med tirsdag

nyheter>>

Heia: 21.45: Melding om ca 10 reinsdyr på E6 ved Heia. Dårlig sikt i området. Alle trafikanter bes kjøre forsiktig. Reineier er varslet.

Tromsdalen: 20.20: Melding om en bil av merke Subaru Forester, sort farge, med regnr. YZ91085 nettopp ble stjålet fra Skarvegen. Ved observasjoner, ring til tlf. 02800, melder Troms politidistrikt.

Skibotn: E8. 17.35:  Skibotndalen: Et vogntog sperrer et kjørefelt ved Langbakkan, tyngre kjøretøyer kommer ikke forbi på stedet, personbiler kan passere, vi er på stedet, melder Troms politidistrikt.

Evenskjer: 17.10. Bil mot elg, ingen personskade, viltnemda varsles for oppfølging av dyret, melder Troms politdistrikt.

Mosjøen: 15.47: Sammenstøt mellom to biler ved Baustein. To personer involvert. Politi og ambulanse på stedet, melder Nordland politidistrikt. 16.01: Ikke personskade, men store materielle skader. Begge bilene er fjernet fra stedet, mleder politiet i Nordland.

Ofoten: 15.20: To vogntog har sklidd inn i hverandre i krysset ved Trældal mot Bjørnefjell. Ikke personskader, mindre materielle skader. Patrulje fra UP er på stedet og dirigerer trafikken. Svært glatt på stedet. VTS sender strøbil, melder Nordland politidistrikt. Ofototen: 15.25: Melding om svært glatt veibane og vanskelige kjøreforhold flere steder i regionen. Vær obs og kjør forsiktig, melder politiet.

Ofoten: 15.07: Trafikkuhell ved Virak. Buss kjørt av veien. Ikke meldt om personskader. Nødetatene på veg til stedet, melder Nordland politidistrikt.  16.00: Totalt syv personer i bussen. De er sjekket av helsepersonell og vurdert som uskadd. Passasjerene er sendt videre i annen buss. Ett kjørefelt stengt, trafikken dirigeres forbi ulykkesstedet. Bilberging på veg til stedet, opplyser politiet i Nordland.

Tromsø: 15.30: Up har avholdt trafikkontroll ved Grøholdtvegen i Tromsø. Resultat: Fire forenklede forelegg for bruk av mobiltelefon under kjøring. En person fikk et forenklet forelegg for kjøring mot rødt lys, samt en person anmeldes for kjøring mot rødt lys, opplyser Troms politidistrikt.

Heggelia: 15.20: Vi har avholdt promillekontroll, 15 kontrollerte, ingen reaksjoner, opplyser Troms politidistrikt.

Dividalen: Klokka 12.56 tirsdag melder politiet i Troms: To personer som mandag ble meldt savnet av pårørende, er hentet ned fra Anjavasshytta i god behold. Et Bell helikopter fra 339 skvadronen bisto politiet med søk og opphenting av de to savnede.

Skittenelv: En scooterfører meldt savnet, men funnet tirsdag morgen.

Luktvasssvegen E6, Mosjøen: Melding om trafikkulykke klokka 10.25. Bil mot lastebil. Nordgående kjørefelt er stengt på stedet. Ambulanse har ankommet stedet. Det skal være store materielle skader på kjøretøyene, men fører av personbil skal ikke være alvorlig skadet. Blir tatt hånd om av lege på stedet, og senere fraktet til sykehus for undersøkelse. Fører av lastebil har ingen synlige skader. Politiet har opprettet sak og førerkortet til lastebilsjåføren er beslaglagt på stedet. Videre etterforsking gjennomføres.


Etterforsker den avdøde moren for drap og drapsforsøk

TROMSØ (VG) En jente i barneskolealder er død og to mindre søsken kjemper fortsatt for livet. Samtidig etterforsker politiet den avdøde moren for drap og drapsforsøk.

 

Nordmannvik, Kåfjord: E6 blir stengt i forbindelse med berging av et vogntog som har kjørt i grøfta, meldes det klokka 09.50.

Finnsnes: Utrykningsenhetene er klokka 08.30 på tur til en trafikkulykke på innfartsvegen til Finnsnes. Alle er ute av bilene. Trafikken flyter forbi. Klokka 09.00 var veien ryddet og bilene fjernet. To personer var involvert og de er dratt til legevakta for sjekk.


Eiendomsmarkedet: Se hvem som har solgt og kjøpt boliger i november

Her finner du alle omsatte eiendommer for Harstad og nabokommuner. Lurer du på hva eiendommen er solgt for tidligere, klikk deg inn på kartet.

 

Gruben, Rana: UP har gjennomført en promillekontroll på stedet i morgentimene. 57 kontrollerte førere, ingen reaksjoner.

Vest-Lofoten: Nødetatene på tur til ulykke på Straumsnes ved 07.30-tiden. To personer involvert. Begge ute av bilen. To personer er fraktet til legevakt.

Rana: Utrykningspolitiet har gjennomført promillekontroll i Hammerveien tirsdag morgen. 53 førere kontrollert, ingen reaksjoner.


Kjempet seg ut av rushelvete

Han var et stort idrettstalent før han ble hektet på amfetamin og havnet i fengsel. Nå er han rusfri.