Dette jobbet politiet med søndag

nyheter>>

Harstad: 18.53: Brannvesenet i Harstad rykket i sjutiden ut til en automatisk brannalarm i Breivika. Etter en rask sjekk ble det imidlertid konkludert med at det var ingen brann.

Sulis, Fauske, Lakså: 18.26: Politiet har sammen med viltnemnd kontrollert tre jaktlag, totalt elleve jegere. Alt var på stell under kontrollene.

Lødingen: 16.56: Politiet rykker ut etter melding om at flere personer har laget bråk og slåss inne på bensinstasjonen. Gjerningspersonene skal være godt voksne menn. Oppdatering: 18.43: Politiet har kontroll på tre personer. Alle tre, menn i alderen 38 til 70 år, blir anmledt for ordensforstyrrelse og den eldste blir i tillegg anmeldt for kroppskrenkelse etter å ha slått til en annen person.

Sandnessjøen: 15.47: Kontroll opp mot kjøring på rødt lys. Fire bilførere fått forenklet forelegg på 6.800 kroner.

Sør- og Midt-Troms: 15.46: Miljøkontroll gjennomført av Statens naturoppsyn, fjelltjenesten og politiet. Fire menn i alderen 30-60 år anmeldt for ulovlig kjøring i utmark med ATV. Kontrollen ble gjennomført ved bruk av helikopter.

Skibotn: 14.12: Mopedfører observert uten hjelm. Patrulje sendt ut og påtruffet fører. Vedkommende har ikke førerett og erkjenner forholdene. Patruljen oppretter sak.

Tromsø: 14.09: Politiet fikk inn melding om en and som var frosset fast på Prestvannet, cirka 6 meter fra demning. Flere som observerte anden. Brannvesenet rykker ut og sjekker. Ikke sett noe til anden, så vi antar det har tint opp såpass at den har flydd avgårde.

Ulvsvåg: 13.55: Melding om bil som har kjørt av veien på E6 rett sør for Ulvsvåg. Skal ikke være personskade. Nødetater på tur. Oppdatering: 14.57: To personer i bilen. Er tatt med til legevakt for sjekk. Veien er åpen. Sak opprettes.

Leknes: 12.21: Det er i natt stjålet en bil i Leknes sentrum. Det er en svart Volkswagen Passat med registreringsnummer DL26823. Ved observasjon av bilen, ta kontakt med politiet på 02800.

Tromsø: 10.23: Politiet har hatt promillekontroll i Tromsdalen. 83 kontrollerte førere, ingen reaksjoner.

Bodø: 06.02: Beruset mann i 20 årene pågrepet av politiet for å ha tatt seg inn i en leilighet der en familie lå og sov. Ingen ble skadet under hendelsen. Politiet takker for våkent publikum som varslet. Mannen settes i arrest og sak opprettes.

Skjervøy: 05.04: Leilighet ramponert i Skjervøy. Skadeverket utført mellom kl. 00.00-03.30. Politiet har vært på stedet og gjort åstedsundersøkelse. Dersom noen har tips i saken, bes de ta kontakt med politiet på telefonnummer 02800.

Tromsø: 04.52: To personer pågrepet etter at flere personer var involvert i slagsmål utenfor kinoen, hvor en person har blitt sparket i hode. Vi har ikke kontroll på fornærmede og anmoder vedkommende om å ta kontakt med politiet.

Tromsø: 04.02: En person satt i drukkenskapsarrest etter å ha vært et ordensproblem inne på utested. Nektet å etterkomme pålegg gitt av politiet. Forholdet anmeldes.

Finnsnes: 03.38: En person anmeldes for å ha urinert i Storgata på Finnsnes.

Tromsø: 03.06: En svært beruset mannsperson satt i drukkenskapsarrest etter at han låste seg inne på dametoalettet på et av byens utesteder.

Storsteinnes: 03.03: Kinesisk nakenhund stakk av under lufting. Hunden har hvitt hår på hode og halen, ellers brun av farge. Ved observasjon, ring politiet på 02800.

Melbu: 02.59: Mann i 20-årene stanset av politiet mistenkt for ruskjøring. Fremstilt lege for bevissikring. Sak opprettet.

Sandnessjøen: 02.54: Jente i slutten av tenårene hadde problemer med å komme seg opp fra en grøft grunnet beruselse. Patruljen på stedet og tatt hånd om jenta.

Tromsø: 02.25: En person settes i drukkenskapsarrest etter at vedkommende i beruset tilstand nektet å etterkomme politiets pålegg. Forholdet anmeldes.

Tromsø: 02.09: En person er siktet og framstilt for blodprøve etter at vedkommende selv ringte politiet og opplyste at han hadde kjørt i beruset tilstand på Kvaløya. Førerkoret er beslaglagt og sak opprettes.

Tromsø: 02.07: Person funnet sovende bak Tjerneskiosken. Kjørt hjem til bopel.

Tromsø: 01.30: En person ble funnet sovende mellom noen søppeldunker i sentrum. Våknet til etter vår ankomst. Satt i taxi som frakter vedkommende hjem.

Tromsø: 01.25: En person er fraktet til og avlevert på legevakta etter at politiet hentet vedkommende overstadig beruset på et av byens utesteder.