Dette jobbet politiet med søndag

En mann fra Tromsø blir anmeldt for å ha forsøkt å skalle ned en politimann natt til søndag. Illustrasjonsfoto.   Foto: Heiko Junge/NTB Scanpix

nyheter>>

Lyngseidet: 21.02. I forbindelse med trafikkovervåking stanset politiet en bil med fører og passasjer. Passasjeren, en mann i 40 årene anmeldes for besittelse av en mindre mengde hasj. Mannen er godt kjent for liknende forhold fra tidligere, melder Troms politidistrikt.

Mo i Rana: 20.03. Melding om trafikkulykke på Nordlandsveien. Politi og ambulansen på vei til stedet. Oppdateres her.

Klokka 20.07 melder politiet: To kjøretøy involvert. Alle personer er kommet seg ut av bilene. Fremstår ikke som om noen er alvorlig skadet.

Mo i Rana: 18.00. Melding om vanskelig og overstadig beruset person på utested. Politiet har vært på stedet. Mannen blir innbrakt og satt i arrest, melder Nordland poltidistrikt.

Lofoten: 16.25. Melding om trafikkulykke ved Svinøybrua. Kjøretøy kjørt inn i rekkverket på brua. Ingen personsskade. Oppdatert her, melder Nordland politidistrikt.

Kun fører involvert i ulykken. Mindre matrielle skader på stedet.

Fører blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort. Politiet avslutter på stedet.

Bodø: 15.50. Melding om trafikkulykke på Bratten. Nødetater på vei til stedet. Ett kjøretøy involvert. Oppdateres her, melder Nordland politidistrikt.

Det var kun fører i bilen. Hun er ikke skadet. Fører mistenktes for promillekjøring. Bevissikring pågår. Fører var en kvinne i 30 årene, melder så politiet.

Mosjøen: 13.02. Politiet har hatt promillekontroll i sentrum. 47 kontrollerte førere. Ingen reaksjoner. Tommel opp, melder Nordland politidistrikt.

Finnsnes: En ambulanse måtte hente en beruset mann i 20-årene på Senja. Mannen trengte tilsyn av lege på grunn av rus. Mannen hadde utagert kraftig og ble holdt nede av andre festdeltagere. Politiet bistår ved fremstilling for lege.

Harstad: En beruset mann i 40-årene be innbrakt fra et utested etter melding om ufin oppførsel, deriblant filming av andre personer uten lov. Han anmeldes for forulemping av offentlig tjenestemann.

Tromsø: En beruset mann i 20-årene forsøkte å skalle ned en politimann. Han fikk et pålegg fra politiet om å forlate stedet, noe han ikke reagerte godt på. Etter voldsforsøket ble han innbragt til stasjonen. Han ble deretter anmeldt både for ikke å etterkomme politiets pålegg om å forlate utestedet, samt for forsøk på vold mot tjenestemann.

Narvik: Vi har vært på en privatadresse på Ankenes der en fest som har kommet ut av kontroll. Anslagsvis 70-80 personer tilstede på adressen. Festen er avsluttet. Huseier anmeldes for ordensforstyrrelse.

Tromsø: Politiet mottok flere meldinger om feststøy på sentrumsnære adresser i natt. Politiet hadde ikke kapasitet til å følge opp.

Tromsø: En mann i 50 årene ble overlatt til helsevesenet av politiet på grunn av sterk beruselse.

Tromsø: 3 jenter på 17 og 18 år ble innbrakt fra fest på et privat sted. Det foreligger mistanke om bruk av narkotika.

Harstad: Politiet oppsøkte en privat adresse etter en melding om ungdomsfest hvor det var omløp av narkotiske stoffer. Flere foreldre ble oppringt. Politiet gjorde beslag av mindre mengder hasj på stedet. Straffesak opprettes på en mann i 20-årene.

Tromsø: En beruset mann i 50-årene innbrakt fra en privat adresse på Tromsøya etter å ha utøvd vold mot husverten. Mannen ble innsatt i drukkenskapsarrest, og den fornærmede part ønsket ikke å anmelde forholdet.

Kvaløysletta: En gutt i tenårene på lett MC ble målt til 79 km/t i 50 sone. Førerkortet beslaglagt og sak blir opprettet.

Andøy: Bil kjørt av veien, fører uskadd. Mannen som kjørte bilen mistenkes for ruskjøring, og fremstilles for bevissikring.

Bodø: Det utviklet seg en slåsskamp i sentrum mellom to menn. En person sendt legevakt for sjekk. Ikke alvorlig skadd. Motparten bortvist fra sentrum. Politiet gjorde etterpå videre undersøkelser i saken.

Bodø, sentrum: En mann ble kontrollert etter markering av en narkotikahund. Avhørt på stedet. Anmeldes.

Rana, Mo sentrum: Mann bortvist fra sentrum grunnet aggressiv oppførsel utenfor utested.

Fauske: Beruset mann bortvist fra sentrum grunnet aggressiv oppførsel ovenfor andre gjester på utested.

Bodø: To menn stanset og kontrollert på utested etter at en av politiets narkotikahunder gjorde markering. Begge er avhørt på stedet. Anmeldes.

Svolvær: Mann bortvist fra sentrum på grunn av aggresiv oppførsel ovenfor andre gjester på utested.

Bodø: To menn bortvist fra sentrum grunnet aggeressiv opptreden i drosjekøen.

Mo i Rana: Bil stanset for kontroll sør for sentrum etter tips om vinglete kjøring. Fører fremstår som overstadig beruset. Bevissikring utført. Siktede er utenlandsk statsborger, settes i arrest i påvente av avhør.

Meløy: 3 unge menn siktet for bruk av narkotika. Bevissikring utført. Anmeldelse.

Fauske: Politiet har avsluttet en privatfest med mange mindreårige.

Kabelvåg: Politiet har vært innom en privatadresse etter melding om høylytt krangel på stedet. Partene har gått hver til sitt, vi forlater.