Dette jobbet politiet med lørdag

nyheter>>

Narvik: 14.34: Melding om trafikkulykke ved Silvikhøgda. Nødetatene er på vei, melder politiet.

Skibotn: 14.32: Politiet har avholdt laserkontroll i 60 sone på E6. En bilfører fikk forenklet forelegg etter å ha blitt målt til 80 km/t., opplyser politiet i Troms.

Mo i Rana, Ole Tobias Olsens gate: 13.45: Politiet har gjennomført en laserkontroll på stedet. Det ble skrevet ut 12 forenklede forelegg, høyeste hastighet 45 km/t i 30-sone, melder politiet i Nordland.

Tromsdalen: 13.35: Politiet har rykket ut til Myrveien etter melding om droneflyging. Dette er innenfor flyforbudssonen i Tromsø og det kreves således tillatelse. Piloten, en mann i 20 årene kunne ikke fremvise noen tillatelse. Det opprettes sak og dronen tas i beslag, melder Troms politidistrikt.

Bogen: E10. KL 11.53, melding om trafikkulykke. En bil involvert. Nødetater på vei. 13.39: Politiet på stedet. Fører av bilen behandles av ambulanse på stedet. Fremstår som lettere skadd. Et kjørefelt åpent. Trafikkdirigering, melder Nordland politidistrikt.

Narvik: 10.21: Hittet båt, Pioneer 12. Eier bes kontakte politiet på 02800, melder Nordland politidistrikt.


Sandenessjøen: 10.21: Sentrum. Politiet har gjennomført promillekontroll. Ingen reaksjoner, opplyser politiet i Nordland.

Tromsø, sentrum: Ca 0310 fikk politiet melding om beruset person som nektet å forlate et utested i Tromsø. Vedkommende kjørt til arresten for å sove ut alkoholrusen, melder Troms politidistrikt.

Tromsø, Hamna: Ca kl 0300 fikk politiet melding om feststøy på privatadresse i Hamna. På stedet fattet patruljen mistanke om narkotikabruk. Fire personer anmeldes for bruk av narkotika. Følges opp av etterforskning, melder politiet.

Harstad: 01.38: Politiet har avholdt promillekontroll på Sama, 32 kontrollerte, ingen overtredelser.

Alstadhaug: 00.00: Syv søstre. Her er det også turgåere som har mistet stien som følge mørke. Også her er mannskaper på røde kors ut for å bringe turgåerne ned. 04.43: Mannskap fra Røde Kors i Sandnessjøen har bistått to turgåere som hadde gått seg fast i fjellet. Alle er nå trygt nede igjen. Aksjonen avsluttes, melder Nordland politidistrikt.

Fauske: 03.34: Fest på privatadresse avsluttet av patrulje etter klager på støy fra adressen.

Bjerkvik, Veggfjellet, Bogen: 00.35: Utrykningspolitiet har avholdt fartskontroll på E10 mellom Bjerkvik og Bogen. Resulterte i beslag av to førerkort, henholdsvis på 141 km/t i gjennomsnitt i 90 sonen og 140 km/t i gjennomsnitt i 80 sonen, melder Nordland politidistrikt.