Dette jobbet politiet med onsdag

nyheter>>

Andørja: 11.25: Brann har blusset opp igjen på en låve i Klåpen på Andørja onsdag morgen. - Vi etterslukker, sier 110-sentralen.

Bodø: 11.04: Politiet er på utkikk etter en sølvfarget Mitshubishi Outlander som tok en forbikjøring på Støver. Forbikjøringen resulterte i kollisjon med en traktor, og har store materielle skader. Vitner bes melde seg til politiet på tlf. 02800.

Tromsø: 10.59: Melding om utløst brannalarm. Nødetatene er fremme på stedet. Ingen synlig røyk pr. nå. Noe senere sier politiet at det er kun utløst røykvarsler fra et hus i Kirkegårdsvegen. Ingen brann. Nødetatene forlater.

Tromsø: 10.50: Melding om røykutvikling fra kjelleren i en enebolig i Prost Schieldrups gate. Nødetatene er på vei til stedet. På stedet sier politiet at det ikke er funnet brann eller annen kilde til røykutvikling. - Ingen videre oppfølgning fra vår side.

Mo i Rana: 08.24: Politiet gjennomfører øvelse i dag ved Mo samfunnshus. Øvelsesområdet vil være merket og instruktører følger øvelsene.

Tromsø: 07.20: En bil har fått stans på brua i kjørefeltet fra Tromsøya til Tromsdalen. Bilberging er på vei til stedet. Oppdatering: Bilen er nå fjernet og trafikken på Tromsøbrua går som normalt, melder Troms politidistrikt.

Tromsø: 05.20: Politiet har nok en gang innbrakt en overstadig beruset person fra et hotell i sentrum.Mannen i midten av 50 årene lå og sov i gangen på hotellet, opplyser politiet i Troms.

Andørja: 02.21: Melding om brann i en låve i Klåpen. Bygget skal være overtent. Ingen dyr er involvert. Nødetater er på tur til stedet. Bygningen er overtent. Brannvesenet er på stedet. Oppdatert: 04.22.: Låven er nedbrent. Brannvesenet driver etterslukking på stedet. En traktor ble også skadet i brannen. Politiet etterforsker saken, melder Troms politidistrikt.