Dette jobbet politiet med mandag

nyheter>>

Bodø: 20.08: Melding om røykutvikling i enebolig i Vestbyen. Oppdatering kl 20.15: Brannvesenet har slukket brannen. En person skal ha pustet inn røyk, og er ivaretatt av helse.

Bø: 14.39: Politiet skal ha øvelse i området på Straume i Vesterålen i ettermiddag. Det vil være utrykningskjøring, bruk av røyk og skudd vil høres i området. Det blir satt opp skilt ved området det øves i, melder Nordland politidistrikt.

Tromsdalen: 14.15: Motorsykkelfører i tredveårene pågrepet i Tromsdalen etter flere meldinger fra publikum. Mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand, sak opprettes, det tas beslag i kjøretøyet, melder Troms politidistrikt.

Lødingen: 08.02: Melding om trafikkulykke mandag morgen om bil utfor veien ved Fiskøya. Nødetatene er på vei, melder politiet. Oppdatert: 08.04: Ambulansen har fraktet en tilsynelatende uskadd mann inn til legevakta for undersøkelse. Politiet oppretter sak og etterforsker saken, opplyser Nordland politidistrikt.

Bodø: 07.25: Politiet har gjennomført laserkontroll. Resultat 5 forenklede forelegg, høyeste måling 103 km/t i 80 sonen, melder Nordland politidistrikt.

Tromsø: 01.06: En mann i 20 årene og en mann i 50 årene anmeldes etter at de ble tatt på fersken da de urinerte utenfor et av byens utesteder, melder Troms politidistrikt.

Tennes: 19.48: Nødetatene er på tur til stedet etter at personbil har kjørt ut av veien og inn i et tre. Kun fører i bilen, vedkommende er våken og orientert.

Sørkjosen: 19.35: Det ble natt til søndag begått innbrudd og stjålet 22 påhengsmotorer fra Motor&Marine i Sørkjosen. Alle motorer er av merke Yamaha og spenner seg fra størrelse på 2,5 hk opp til 50 hk. 11 av motorene er i størrelsesorden 9,9 hk og 25 hk. Politiet ønsker tips på tlf 02800 dersom det er gjort observasjoner eller man har annen informasjon som kan være til nytte i etterforskningen av saken.