Dette jobbet politiet med fredag

nyheter>>

Bjerkvik: 21.20: Bilfører anmeldes for promillekjøring og kjøring uten gyldig førerkort. Bevissikring utført.

Olderdalen: 17.57: Nødetatene rykker ut etter melding om en utforkjøring på E6 rett sør for Olderdalen. Ingen alvorlig personskader. Oppdatering: 18.40: Bilen skal ha truffet en lyktestolpe. Fører var alene i bilen og er fraktet til legevakt for sjekk. Brannvesenet jobber på stedet sammen med lokal kraftleverandør for å sikre strømførende ledninger.

Liland: 15.25: Brann i kjøretøy på Liland. Brannvesenet er på stedet og melder om at brannen er nesten slukket. Ingen personskade. Politiet på tur til stedet. Oppdatering: 17.04: Brannen ble raskt slukket. Ingen personakder. Politiet har vært på stedet og gjort undersøkelser.

Mosjøen: 14.20:  I forbindelse med regodkjenning av utrykningsfører, har politiet vært innvolvert i en trafikkulykke. Politi og ambilanse på vei til stedet, melder politiet.  14.30: Ulykkesstedet er på E6 Luktvassvegen, like nord for Aspnes. Melding om lettere personskade. Spesialenheten for politisaker er varslet og vil etterforske saken, melder Nordland politidistrikt.

Tromsø: 13.46: Nødetatene rykker ut etter melding om bil på taket på Tverrforbindelsen, 113 har snakkket med melder som er oppegående. To biler involvert hvorpå den ene bilen har gått rundt. De involverte sjekket av helse på stedet, framstår uskadd, ingen mistanke om ruspåvirket kjøring. Kun fører i hver av de to involverte kjøretøyene. Førerkortet til fører av bilen som har gått rundt beslaglegges, melder Troms politidistrikt.

Lødingen: 13.12: UP har avholdt laserkontroll på Fredheim. Åtte førere fikk forenklede forelegg. Høyeste hastighet var på 84 km/timen i 60-sone.

Tromsø:  09.25: Melding om en bil som har fått motorproblemer i Sentrumstangenten (tunnelen bak NAV). Bilbergning er på tur til stedet, melder Troms politidistrikt.

Harstad: 08.40: Melding om trafikkulykke på Sama, RV83. En person har veltet på en moped. Politi og ambulanse er på stedet. Fører har vondt i en arm. Fører blir kjørt til legevakta av ambulansen. Oppdatering: Hendelsesforløp: Mopedfører har bremset opp pga. rødt trafikklys. Sklidd på vått føre, melder Troms politidistrikt.

Saltdal: 08.59: UP har hatt promillekontroll ved Røkland skole. 53 førere ble kontrollert. Alle var edrue, melder Nordland politidistrikt.

Bardu: 07.44:  Politiet har avholdt en trafikkontroll på Setermoen. 75 kontrollerte, ingen reaksjoner, melder Troms politidistrikt.

Dette jobbet politiet med torsdag