Dette jobbet politiet med onsdag

nyheter>>

Narvik: 21.00. Patruljen har gjennomført trafikkontroll. 2 gebyr for manglende bilbelte, 2 gebyr for bruk av piggdekk og en bilfører blir anmeldt for bruk av mobiltelefon, da han ikke ville vedta forenklet forelegg, melder Nordland politidistrikt.

Ørnes: 19.40. I forbindelse med voldshendelse stakk gjerningsmannen til skogs. Pågrepet av patrulje nå og kjøres til arrest, melder Nordland politidistrikt.

Tromsø: 19.07. En person innbragt til arresten for ordensforstyrrelse og beruselse i sentrum. Har både ropt og vært truende mot folk som har gått forbi, melder Troms politidistrikt.

Tromsø: 19.45. En person innbragt til arresten for ordensforstyrrelse og beruselse i sentrum. Har både ropt og vært truende mot folk som har gått forbi, melder Troms politidistrikt.

Alteidet: 1925. Utrykningspolitiet har hatt fartskontroll i 60 sone. 9 førere ilagt forenklet forelegg, høyeste fart 89km/t i 60 sone, melder Troms politidistrikt.

Så kommer en rettelse: Høyeste hastighet 89km/t tilsvarer førerkortbeslag og patruljen oppretter sak på dette.

Harstad: 19.10. Utrykningspolitiet har kontrollert en fører med tanke på ruspåvirkning under kjøring. Fremstilt for blodprøvetaking ved legevakta. Patruljen opprettet sak og tok beslag i førerkortet. Mistenkte er avhørt, erkjente bruk av narkotika, melder Troms politidistrikt.

Balsfjord: 19.10. Utrykningspolitiet har beslaglagt førerkortet til en fører. Målt til 118km/t i 80 sone. Fører hadde forøvrig ikke gyldig førerett. Patruljen gjorde nærmere undersøkelser og mistenkte fører for bruk av narkotika. Fører er avhørt og har erkjent forholdene, melder Troms politidistrikt.

Grunstadelva: 18.20. E10. UP har avholdt kontroll. 16 forenklede forelegg utskrevet, høyeste for 112 km/t i 80-sonen, melder Nordland politidistrikt.

Kvænangsfjellet: 18.10. Politipatrulje ble vitne til en en stygg forbikjøring på Kvænangsfjellet. Møtende trafikk måtte vike for å unngå sammenstøt. Patruljen oppretter sak og fører fikk førerkortet beslaglagt på stedet, melder Troms politidistrikt.

Bodø: 15. 17. Melding om trafikkuhell i sentrum. Syklist truffet av bil, ikke meldt om personskade. Politiet er på stedet, melder Nordland politidistrikt.

Rana: 14.25. Mann i slutten av 40-årene stanset i bil, blåst til over lovlig verdi på alkometer. Bevissikring iverksatt, sak opprettet. Fratatt førerkortet, melder Nordland politidistrikt.

Kvæfjord: 13.20: Melding om trafikkulykke på Kvæfjordeidveien ved Gårahøgda. En lastebil og en personbil er involvert. Ingen skal være fastklemt. Ukjent skadeomfang. Nødetater er på tur til stedet. Trafikken går kun i et felt for øyeblikket, melder Troms politidistrikt.

Bodø: 13.15: UP har stanset fører av bil grunnet bruk av håndholdt mobiltelefon. Mann 18 fratatt førerkortet. Hadde allerede syv prikker på førerkortet fra før, samt prøvetid, melder politiet i Nordland.

Rana: 13.15: Mann i slutten av 40-årene stanset i bil på Haukenes, blåst til over lovlig verdi på alkometer. Bevissikring iverksatt, sak opprettet. Fratatt førerkortet.

Eiterstraumen: 12.15: UP har avholdt laserkontroll på E6. 6 førere ilagt forenklet forelegg, høyeste hastighet 114 km/t i 80-sonen.

Bodø: UP har avholdt laserkontroll på RV80 Hunstad. 14 førere ilagt forenklet forelegg, høyeste hastighet 91 km/t i 70-sonen, melder Nordland politidistrikt.

Finnsnes: 09.25: Politiet har avholdt trafikkontroll ved Skogen Barnehage. 15 kontrollerte kjøretøy, ingen reaksjoner, opplyser politiet.

Fagereng: 08.52: Politiet har avholdt trafikkontroll ved Fagereng skole. Ingen overtredelser, melder Troms politidistrikt.

Harstad: 08.51: Politiet har avholdt trafikkontroll i Harstad sentrum. Ingen overtredelser, opplyser politiet i Troms.

Storslett: 08.49: Politiet har avholdt trafikkontroll ved Storslett skole. Fokus på promille, dokumenter og adferd. Resultat: 10 kontrollerte, Ett forenklet forelegg for kjøring i strid med trafikkskilt og en anmeldelse for kjøring uten gyldig førerkort, melder Troms politidistrikt.

Finnvika: 07.06: Politiet har de siste dagene fått inn meldinger om en rein som har fått garn i geviret sitt. Reineier er varslet og setter i gang tiltak for å fjerne dette, melder politiet i Troms.

Harstad: 12.51: To personer er involvert i ei trafikkulykke på Kvæfjordveien like før kl.13 onsdag formiddag.Det var klokka 12.51 onsdag at politiet fikk melding om ei trafikkulykke på fylkesvei 83, Kvæfjordveien. Politiets operasjonssentral opplyser at en personbil skal ha kollidert med en lastebil. Det skal være snakk om lettere personskader for førereren av personbilen.