Dette jobbet politiet med søndag

nyheter>>

Mo i  Rana: 21.13: UP hatt laserkontroll i Dalselv. 1 mann i 20 årene fratatt fk pga antall prikker i førerkort. Siktede avhørt på stedet. Sak opprettet. I samme kontroll ble det utstedt seks forenklede forelegg, høyeste hastighet 78 km/t i 60 sone, opplyser Nordland politidistrikt.

Rana: 15.27: Nødetatene på tur til hytte på Mogressfjellet, etter melding om brann ved anneks til hytte, melder Nordland politidistrikt. Oppdatert: 21.00: Politiet har tatt avhør på stedet og oppretter sak. Anneks totalskadet. Ingen personskader, melder Nordland politidistrikt.

Tromsø: Søndag kl. 20.00, oppdatering ulykke Svolvær lørdag kveld: Jenta i slutten av tenårene døde i kveld som følge av skadene hun pådro seg i ulykken. For de to øvrige er status uendret, melder UNN.

Skånland: 15.00: Klokken 13.50 mottok politiet melding om kollisjon i krysset Breistrandveien - Sør-Lavangen på Fv824 Breistrand. Nødetatene har vært på stedet. En person undersøkes av lege. Vikepliktsbrudd. Politiet oppretter sak. Veien åpen, melder Troms politidistrikt.

Harstad: 13.00: Løshund Hund av type Jack Russel, brun og hvit med brunt halsbånd observert i området Dalsletta, melder Troms politidistrikt.

Nordland: 12.06: Politiet ønsker tips i forbindelse med hendelsen i Svolvær i går kveld hvor en bil kjørte ut i havet ved Svolvær fergeleie. Politiet var i kontakt med en mann som bisto politiet i vannet. Det er ønskelig at vedkommene tar kontakt med politiet, melder politiet i Nordland,

Bodø: 11.06: Politiet har gjennomført promillekontroll i Bodøsjøen. 35 førere kontrollert. Ingen reaksjoner, opplyser Nordland politidistrikt.

Nordland: 07.35: En travel natt for politiet i Nordland. En rekke ordens oppdrag har ført til mange bortvisninger/pålegg. Mange har bedt om politiets hjelp til å få avsluttet støyende fester i sine nabolag. Vi kunne bare hjelpe et fåtall av disse, melder Nordland politidistrikt.

Harstad:  Mann pågrepet etter en 3,5 t politiaksjon. Mannen var i utgangspunktet mistenkt for en kroppskrenkelse. Forholdet skjedde på Store Rogla. Før politiet kom til stedet stakk han av i en lettbåt. De neste 2-3 timene unndro han seg politiet ved å kjøre villmann i Vågsfjorden,

Harstad: 05.39: Mannen ble pågrepet kort tid etter han kom på land. Politiet fikk bistand av Kystvakta samt Harstad Brannvesen med brannbåt i søket etter mannen i havområdet utenfor Harstad, melder Troms politidistrikt.

Tromsø: 04:42: Overstadig beruset mann i 20-årene påtruffet i sentrum. Ikke i stand til å ta vare på seg selv. Blir innbrakt og satt i arrest, melder Troms politidistrikt.

Tromsø: 03.45: Utagerende kvinne i 20-årene angrep ordensvaktene ved et utested i sentrum. Blir innbrakt og satt i arrest. Anmeldes også for å ikke etterkomme politiets pålegg, melder politiet i Troms.

Tromsø: 03.45: Vi er på stedet i forbindelse med slagsmål i sentrum. Det skal ha vært flere involverte personer. En av de involverte vil bli innbrakt og satt i arrest. Ikke meldt om personskader, melder Troms politidistrikt.

Majavatn: Kl 0330:  E6. Bobil med fire personer i hadde kjørt av veien. Nødetatene til stedet. Alle i bilen fraktet til sykehus i http://S.sj øen. En med ambulansehelikopter. Tre med ambulanser. Skadeomfang uavklart. Etterforsking startet, melder politiet i Nordland.

Tromsø: 02.45: Vi er ved et hotell i sentrum etter melding om en voldshendelse. En person kjøres til legevakta etter å ha blitt sparket. Vi søker etter mistenkte, opplyser politiet i Troms.

Tromsø: 02.45: Slagsmål utenfor et utested i sentrum Vi er på stedet og har kontroll. Ingen personskader. De to involverte blir bortvist fra sentrum for resten av natta, melder Troms politidistrikt.

Brønnøysund: Kl 2330. På et utested hadde en gjest slått en vakt i hodet med et glass. Partene avhørt. Forholdet anmeldt. Mistenkte fikk pålegg om å forlate sentrum, melder Nordland politidistrikt.