Dette jobbet politiet med søndag

BOT: En ibestadværing oppførte seg mindre høvisk mot en politibetjent. Det ble en dyr affære. Illustrasjonsfoto: Tore Skadal  Foto: Tore Skadal

nyheter>>

Skjervøy: Nødetatene på vei til trfikkulykke ved Skattørsundet bru, melder politiet klokken 18.09. Oppdatering: Bil med to personer involvert, melder politiet klokken 18.41. Begge blir bragt til UNN for nærmere konsultasjon. Trafikkulykken etterforskes videre.

Åenget: Utrykningspolitiet har gjennomført laserkontroll i 60 sone, melder politiet klokken 17.57. Syv forenklede forelegg utdelt. I tillegg ett førerkortbeslag for kjøring i 89 kilometer i timen.

Sellevoll: Utrykningspolitiet har avholdt laserkontroll i 60 sone, melder politiet klokken 17.39. Fem forenklede forelegg utstedt. Høyeste hastighet målt til 85 kilometer i timen.

Tromsø: Med makgrunn i den midlertidige obduksjonsrapporten og den øvrige etterforskningen, finner politiet at dødsfallet har naturlige årsaker. Tidligere etterlysning av fører av hvit Toyota RAV 4 avlyses. Etterforskningen av saken avsluttes, melder politiet klokken 17.10.

Storjord: Utrykningspolitiet har avholdt laserkontroll i 70 sone, melder politiet klokken 16.32. Fem forenklede forelegg utstedet. Høyeste hastighet målt til 94 kilometer i timen.

Hamarøy: En hund savner eieren sin. Vedkommende bes ta kontakt med politiet på 02800, melder etaten klokken 1632.

Storforshei: Utrykningspolitiet har gjennomført promillekontroll. 424 kontrollerte. – Fem saker opprettet, fire førerkort beslaglagt. Personene er i alderen 20-40 år og tilhører Vesterålen, Finnmark, Salten og Møre og Romsdal, melder politiet klokken 15.43.

Tromsø: Person kjørte i 68 kilometer i timen i 30 sone. Siktede erkjenner forholdet og samtykker til førerkortbeslag. Sak opprettes, melder politiet klokken 15.36.

Burfjord: Utrykningspolitiet avholdt trafikkontroll med fokus på hastighet, melder politiet klokken 14.36. Ett førerkortbeslag grunnen for mange prikken, samt fire forenklede forelegg. Høyeste hastighet var 75 kilometer i timen i 50 sone.

Steinlandsfjorden: Politiet har avsluttet laserkontroll i 60 sone, melder politiet klokken 14.36. To forenklede forelegg utstedt. Høyeste fart målt til 78 kilometer i timen.

Kvaløysletta: Melding om trafikkulykke. En person skal være påkjørt. Nødetater på vei til stedet, melder politiet klokken 13.34. Oppdatering: Politi og ambulanse er på stedet. – En jente i tenårene er tatt hånd om av av ambulansepersonell. Hun er ved bevissthet. Uhellet skjedde i forbindelse med at vedkommende var iferd med å krysse vegen, melder politiet klokken 13.52.

Sortland: Politiet har avholdt promillekontroll. 105 kontrollerte bilister, melder politiet klokken 13.19. Ingen reaksjoner fra politiet.

Tromsø: Jente (5) savnet fra sitt hjem, melder politiet klokken 11.53. Hun var iført brun skjorte og rosa strømpebukse. Oppdatering: Politiet har fått melding om at jenta er funnet i Tromsø sentrum av forbipasserende. – Alt skal stå bra til med jenta. Foreldrene er varslet, melder politiet klokken 12.02.

Fauske: Politiet har hatt promillekontroll i Fauske sentrum, melder politiet klokken 11.49. 80 kontrollerte, og ingen reaksjoner.

Ørtfjellet: Utrykningspolitiet stanset bilist i 50-årene. – Mistanke om kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Fremstilles for bevissikring. Sak opprettet og førerkort beslaglagt, melder politiet klokken 11.35.

Tromsø: I forbindelse med funn av livløs person i Råshusgata/Skolegata, ønsker politiet å komme i kontakt med fører av hvit Toyota Rav4 som passerte stedet i tidsrommet 06.05-06.15. Vedkommende kan ha gjort observasjoner i området, melder politiet klokken 11.17.

Tromsø: Kvinnen som ble funnet død i Rådhusgata/Skolegata er bekreftet død av UNN Tromsø, melder politiet klokken 09.48. Pårørende varslet. – Det er iverksatt etterforskning for å bringe klarhet i dødsårsak og omstendigheter rundt dødsfallet.

Tromsø: Politi og ambulanse er på stedet etter mleding om kvinne funnet i veien i krysset Rådhusgata/Skolegata. Kvinnen var blodig i ansiket, melder politiet klokken 06.35. – Mistanke om at kvinnen kan være påkjørt. Politiet etterlyser vitner som har vært i området nylig.

Skjervøy: Da huseier kom hjem fra festival, fant han en beruset, naken og ukjent mann i huset. – Vedkommende hadde brukt et vaskerom til å ta en "dusj". Vi har avhentet vedkommende. Huseier vil ikke anmelde forholdet, melder politiet klokken 02.00.

Tromsø: Politiet har vært på privatadresse etter klager på støy. Festdeltakerne skulle dempe seg og var i ferd med å forlate, melder politiet klokken 00.46.