- Jeg vil overskride enhver form for komfortsone!

Det sier ungkunstner Tine Surel Lange foran hennes performance fredag kveld.
nyheter>>

"Alle kvinner er dirty horer" er en audiovisuell installasjon og performance som belyser shaming, skam, sex press og sosiale medier. I løpet av festspilluka har publikum kunnet dele materiale til verket og fredag kveld kulminerer det i et "Cleansing of shame" ritual - en intens live performance i installasjonsrommet med lyd, kropp og bilde av Tine Surel Lange.


5000 skritt for kunsten

Vokal improvisasjon med Oslo 14 på Ungdommens Hus og et eksklusivt kunstbesøk i det nye festspillhuset, var noe av det årets byvandring bydde på.

 

Performancen blir å se i Nord-Norske Bildende Kunstnere sin Look North utstilling i den gamle Matbaren, på kaia i Harstad.

Tine Surel Lange er komponist og kunstner bosatt i Lofoten som jobber med den omgivende verden som inspirasjon og materiale, i både inn- og utland. Gjennom kunst ønsker hun å skape større empati i og for en verden i konstant forandring, ifølge en pressemelding.