Anja Garbarek: Vakkert og unikt musikkdrama

For første gang siden 2005 er Anja Garbarek tilbake med nytt materiale, denne gang i samarbeid med den anerkjente regissøren og koreografen Jo Strømgren.

  Foto: Aaron Gregg

nyheter>>

Det er noe spesielt som skjer når to kunstnere fra sine respektive felt inngår et slikt samarbeid, og nettopp det var vi vitne til i kveld.

The Road Is Just A Surface  er en historie fortalt på to ulike måter. Gjennom den teatralske, finurlige og eksperimentelle versjonen får publikum sjansen til å nyte scenekunst i ny innpakning. Forestillingen er presentert som:  ”Et stykke som utforsker opplevelsen av å være fanget i en emosjonelt fastlåst livssituasjon og lengselen etter å komme ut av denne.”  Det er en annen verden publikum dras inn i når vi møter hovedpersonen Bob. Det er mørkt, dystert og melankolsk, men også uendelig vakkert.