Svært aktuelt teatereksperiment

Husk å skru på mobilen før forestillingen begynner – og ha lyden på, er beskjeden vi får fra produsenten før vi entrer Ungdommens Hus gjennom kjellerinngangen. En annerledes forestilling er i ferd med å innta publikums bevissthet.

Klynger av ungdom i søvnløshetens verden  Foto: Renate Jensen

nyheter>>

Kunster-duoen Rebecca Brox Liabø & Kristina Juntila har rigga til et puteverksted i 1 etasje. Lydig følger vi mobiltelefonens beskjeder etterhvert som de plinger inn. Totalt 26 beskjeder dukker opp i min innboks den timen forestillingen varer.

Vi fasiliteres inn i en samtale om "søvnløshet" rundt bordet mens vi syr puter. Publikum er plassert i små klynger som rundt tradisjonelle leirbål. Et felleskap forsøkes etablert mellom folk som ikke har noe til felles, bortsett fra å ha kjøpt billett til samme forestilling.