Programmet er klart:

De skal på Millionfisken

– Vi har lyttet til folket og gjort endringer som vi vet mange har ønsket seg, sier artistgeneral Christer Møller.
nyheter>>

For 2019 gjør arrangørene en justering på kveldsarrangementene, mens fiskekonkurransen blir som før. Justeringa av konseptet betyr at det fredag blir festival- og konsertstemning mens det på lørdag blir 90-tallsparty med flere artister. Og after fishing i festivalteltet som vanlig torsdag, fredag og lørdag.

Millionfisken går av stabelen 4.-7. juli 2019.

D.D.E. fredag

– Vi har også her lyttet til publikum. Hvert år mottar vi hundrevis av forslag på artister. En av gjengangerne har i alle år vært D.D.E., og endelig passet det for dem den første helga i juli 2019, slår artistgeneralen fast.

Det er liten tvil om at Bjarne Brøndbo og D.D.E er i stand til å skape vanvittig god stemning når de inviterer publikum med på sine refreng.

– Det er bare å begynne med å, å, å – så synger alle med på "det går likar no". De er Norges desidert beste allsang-band og folkets favoritt uansett hvor i landet de spiller, sier Møller.

90-tallsparty lørdag

– Vi endrer konseptet til litt mer club og party. Folk skal kunne prate, danse, nyte musikken, la seg rive med eller bare «chille». Vi ønsker med dette å «treffe» enda flere folk og har altså også senket prisen ytterligere lørdag. Her skal Millionfisken gjenskape magiske hits fra 90-tallet, og det blir garantert både puddel-rock og reinspikka eurodisco, sier Møller.

Disse legendene fra 90-tallet er booket: Infinity med hits som «Happy» og «Feeling Good» , Alice DJ med hits som «Better Off Alone» og «Back In My Life», og Paradisio med storhiten «Bailando».

Var du i Europa, Amerika eller Asia for ikke så lenge siden – var det umulig å gå inn på en klubb eller høre på radioen uten å høre Alice DJ. Infinitys singel «Happy» kom i 1999, og de neste singlene, «Feeling Good» og «Makin’ Out», nådde høyt på VGlista.

Den belgiske eurodiscogruppen Paradisio med monsterhiten «Bailando» ble listetopp både i Italia, Danmark, Norge, Finland, Sverige og var langt oppe på listene i de fleste land i Europa.