Dette jobbet politiet i Troms og Nordland med søndag:

To biler i kollisjon på E12

nyheter>>

Trafikkulykke E12 ved Gruben, to biler involvert. Mo i Rana kl 14:29. Fire personer involvert. Alle ute av bil. Bilene skal ikke være til hinder for annen trafikk, melder Nordland poltidistrikt. Ingen personskader heldigvis, kun materielle skader. Bilberging er varslet. En fører får beslaglagt førerkortet som følge av ulykken. Patrulje oppretter sak, opplyser politiet kl .15.49.

Politiet har hatt fartskontroll i 60 sone ved Åenget E6 Rana, meldes det kl.15.49 Åtte førere bøtelagt. Høyeste hastighet 77 km/t, opplyser Nordland poltidistrikt søndag ettermiddag.

Vi har avholdt fartskontroll i 80-sone E6 Høgda søndag, 2 forenklede forelegg utstedt, høyeste hastighet 114 km/t, melder Troms politidistrikt rett over klokken 14 søndag ettermiddag.

Tre personer anmeldes for bruk av narkotika i Bodø. Påtruffet i en leilighet i sentrum, melder politiet ved 14-tiden ved Nordland politidistrikt søndag ettermiddag.

En person er fraktet til legevakta i Harstad for behandling etter å ha blitt slått på fest i Harstad, melder poltiet 07.39 søndag morgen Vi har snakket med mistenkte. Skaden på fornærmede er bl.a et kutt i leppa. Vi oppretter sak, melder Troms politidistrikt.

Vi har avholdt promillekontroll i Tromsdalen Tromsø rett før klokken 09.00 søndag morgen, 97 kontrollerte, ingen reaksjoner, opplyser Troms politidistrikt søndag.

To menn som kranglet på utested i sentrum i Bodø i femtiden søndag morgen. Mistenkte (mann, slutten av 20-årene) anmeldes for å ha slått fornærmede i hodet. Fornærmede (mann i 30-årene) tatt hånd om av ambulanse, kjørt legevakt. Kutt i bakhodet. Sak opprettet, melder Nordland politidistrikt.

Politiet har avsluttet et nachspiel klokken 05.41 i Tromsø som var til sjenanse for naboene på toppen av øya. Festarrangøren har fått et pålegg om å holde det stilt frem til klokken 1200 i dag, melder Troms politidistrikt.

Mann i slutten av tenårene stanset av UP på Karlstad. Holdt en gjennomsnittshastighet på 96 km/t i 60-sone. Beslag av førerkort og anmeldelse. Bilen ble også avskiltet i henhold til begjæring, melder Troms politidistrikt natt til søndag.

Mann i 20 årene tatt hånd om av politiet i Tromsø da han ikke var i stand til å ta vare på seg selv. Kjørt til legevakta og overtatt av helsevesenet på grunn av sin beruselse, melder Troms politidistrikt natt til søndag.

Beruset dame i 50-årene i Tromsø  innsatt i drukkenskapsarresten. Ikke i stand til ta vare på seg selv, melder Troms politidistrikt natt til søndag.

Beruset mann i 20-årene i Tromsø kjørt til legevakten. Vedkommende ble plukket opp i sentrum. Ikke i stand til å stå på egne bein pga beruselse, melder Troms politidistrikt natt til søndag.

Mann i 20 årene i Harstad bortvist fra et av byens utesteder etter å ha vært involvert i slagsmål, melder Troms politidistrikt natt til søndag, melder Troms politidistrikt natt til søndag.

Mann i 20 årene i Tromsø bortvist fra et av byens utesteder. Beruset og uønsket. Fikk pålegg om å holde seg borte fra sentrum til kl. 0900, melder Troms politidistrikt natt til søndag.

Mann i 20-årene i Tromsø bortvist fra sentrum etter å ha vært i klammeri med en dørvakt. Dørvakten vil anmelde forholdet i ettertid, melder Troms politidistrikt natt til søndag.

Politiet i Harstad har rett over midnatt vært på en privat adresse i Kanebogen. Der var det en fest som gikk litt over styr så arrangøren trengte litt hjelp for å avslutte. Mer enn 50 gjester på stedet, forlot da politiet kom. Mange mindreårige. Arrangør fått beskjed om at festen er over, melder Troms politidistrikt natt til søndag.

Mann (24) på Fauske som urinerte utenfor utested blir anmeldt, melder Nordland politidistrikt natt til søndag.

Mann mistenkt for promillekjøring i Bodø sentrum. Bevissikring utført og anmeldelse opprettet. Mannen var i slutten av tenårene, melder Nordland politidistrikt natt til søndag.

Mann (29) i Narvik som urinerte på offentlig sted/ i Narvik sentrum anmeldes for dette, melder Nordland politidistrikt natt til søndag.

Beruset mann (24) i Bodø som oppsøkte sin ekssamboer på hennes bosted uten å være ønsket, ble bortvist av patruljen. Vedk. returnerte likevel like etter og ville inn til henne. Politi tilkalt igjen og tar nå med seg mannen i drukkenskapsarrest. Anm for brudd på pålegg, melder Nordland politidistrikt natt til søndag.