Slagsmål i Harstad sentrum

En svært vanskelig gjest og et slagsmål preget utelivet i Harstad natt til søndag.
nyheter>>

Det som skulle være en natt på byen utviklet seg til en heftig konflikt. Klokken 02.08 fikk politiet en melding om slagsmål utenfor et av utestedene i Harstad sentrum.

- Da politiet ankom noen minutter etter var kamphanene forlatt, melder Troms politidistrikt.

Klokken 00.30 samme natt ble politiet tilkalt til et av utestedene i Harstad, hvor en kvinnelig gjest nektet å forlate.

- Vedkommende ble bortvist, men returnerte etter kort tid. Såpass beruset at hun måtte ivaretas av politiet over natten, melder Troms politidistrikt.

Tidlig på lørdagskvelden ble også en annen person satt i drukkenskapsarrest etter ordensforstyrrelse i sentrum av Harstad.

Dette er de øvrige hendelsene i distriktet natt til søndag:

Svolvær: På E10 ved lufthavna hadde en bil med fire personer kjørt av veien. Bilen har gått rundt og ligger på taket. Alle fire i bilen kom seg ut, og ble tatt til legevakta for kontroll etter at politi og ambulanse hadde ankommet stedet.

- Mistenker ikke alvorlige personskader. Fører har erkjent å ha kjørt for fort og mistet kontrollen. Vitner opplyser dette. Førerkortet tatt i beslag, melder Politiet i Nordland.

Etter hendelsen har en etterforskning blitt startet av politiet.

Øksnes, Vesterålen: På Fv935 hadde en bil kjørt av veien. Det var to personer i bilen. Ingen personskader. Da politiet kom til stedet fant de ut at ulykken var en konsekvens av promillekjøring, og førerkortet ble tatt i beslag.

Narvik: Politiet fikk en melding klokken 02.08 fra et utested om en mann som hadde vært svært så pågående i sine forsøk på å få kontakt med kvinner på stedet. Politiet dro til stedet. Da var mannen svært beruset og fortsatte med ufine tilnærmelser mot damer. Mannen ble innbragt til arrest.