I dag kan du se Thea (20) fra Stokmarknes i Paradise Hotel

Thea Enoksen (20) fra Stokmarknes skal være med i årets sesong av Paradise Hotel. I dag starter programmet.
nyheter>>

Paradise Hotel-deltakerne ble offentliggjort i februar.

En av de ti deltakerne er Thea Enoksen (20) fra Stokmarknes.

Se presentasjonsvideoen av Enoksen øverst i saken.

Enoksen har tidligere gått på Sortland videregående skole, men bor og jobber i dag i Bodø. Hun jobber i dagligvarebutikk og på et utested i byen, og har bakgrunn fra barbransjen.

– Thea ble plukket ut fordi hun er ei sympatisk jente med bein i nesa, og som ikke lar seg pille på nevnte nese. Det er egenskaper vi tror kan gjøre seg på hotellet i Mexico, sier Andreas Framnes i produksjonsselskapet bak Paradise Hotel-programmet.

– Thea vil nok gjøre seg bemerket nettopp fordi hun er ei likandes jente, og som kanskje er litt for direkte for enkelte, sier han videre.


Vesterålen har blitt realityhovedstad

Det er flere fra Vesterålen som er aktuell i reality-tv i disse dager. Det går i både bondeliv, ekspedisjoner og oppussing.

 

I pressemeldinga fra TV3 beskrives Thea slik:

«Thea irriterer seg over mennesker som mangler selvinnsikt, og som ikke slipper andre til i samtalen. Hun faller lett for gutter – særlig de med mørkt hår, og om dette kan skape problemer når det kommer til spillet på hotellet gjenstår å se. Thea gir seg imidlertid ikke før hun får det som hun vil, så her det duket for relativt godt fjernsyn til våren.»

Innspillingen av årets sesong startet i Mexico i starten av januar og sendes fra og med mandag 12. mars.