På grunn av tekniske problemer hos Nettavisen som streamet kampen, var det kun de siste minuttene som ble vist som video. Hele kampen er nå tilgjengelig i opptak her!

Kampreferat

Etter 15 minutters spill står det fortsatt 0-0. Kampen har vært jevnspilt med få sjanser foran målene. Det er to godt organiserte lag som møtes, der den defensive delen av spillet virker å fungere bedre enn den offensive delen.

MÅL! 1-0 22. min. Frigg tar ledelsen i matchen. Et gjennomspill fra siden går mellom keeper og forsvarrekka til HIL. Der kommer en umarkert Frigg-spiller og setter ballen enkelt forbi Sulejmanovic.

40 minutter passert. Frigg har hatt et større initiativ i kampen etter scoringen. HIL har hatt et par halvsjanser, uten at det har blitt farligheter av det foran Friggs målvakt. Men det er fullt mulig å skåre mål mot dette laget, meldes det fra vår kilde på Marienlyst kunstgress i Oslo.

PAUSE. Hjemmelaget går til pause med en fortjent ledelse. Laget som ikke har sluppet inn mål på åtte kamper har sluppet gjestene fra nord lite til i første omgang.

- Vi har en plan for hvordan vi skal komme mer med i kampen i andre omgang, sier assistentrener Arnt Børge Trane.  - Vi må tørre å spille ballen mer, og ta dem der de er svakest. Vi ser at de er sårbare på kantene. Det må vi utnytte bedre etter hvilen, sier han.

Andre omgang er i gang. HIL har ikke gjort noen endringer i pausen.

Ti minutter spilt av andre omgang. HIL er langt mer med i kampen, men uten å produsere de helt store sjansene. - Vi jobber oss stadig mer og mer inn i matchen, og er i ferd med å fullføre det vi snakket om i pausen om å ta dem på kantene der de er svakest, sier Arnt Børge Trane.

65 minutter spilt. HIL gjør et bytte. Ut går Sher Day Too, inn kommer Fredric Lindqvist. David Johansen skyves ned på backplass, mens Lindqvist tar rollen som breddeholder på venstresiden. HIL har hatt en corner og ett frispark som kunne gitt resultater, men Frigg har ryddet opp i forsøkene.  - Vi er godt med i kampen, her er ingenting avgjort, melder Arnt Børge Trane.

70 minutter spilt. HIL gjør nok et bytte. Ut går Marchus Strømøy Kajander, inn kommer Viktor Framvik. - Vi gjør det vi kan for å styrke oss offensivt, sier Trane

MÅL! 2-0. 72. min. HIL blir tatt på en kjapp overgang etter egen dødball. Nå blir det vanskellig å få med seg poeng mot Norges gjerrigste lag!

75. min. HIL gjør sitt tredje bytte. Ut går Sander Finjord Ringberg, inn kommer Rafal Zaborowski

MÅL! 3-0 OG 4-0! TO MÅL PÅ TO MINUTTER! Det rakner helt for HIL mot slutten av kampen. - De er bare rett og slett gode, og vi kommer til kort mot et svært godt og aggressivt Frigg-lag sier Arnt Børge Trane.

88. min. Bytte på HIL. Ut Jørgen Bakke, inn Tim Øyen.

SLUTT: 4-0. Det endte med braknederlag for HIL da Frigg spilte sin åttende kamp på rad uten å slippe inn mål. HIL møtte et lag som ga dem lite rom, og få sjanser. Alt i alt en forjent seier til megt godt Frigg-lag.