Bildet som viser 54 mennesker i kø for å handle hos Duttas smultringer lørdag kommer fra Knut Godskalk Sætre som la ut bildet på sin Facebook-side i helga sammen med meldingen "Milelang kø for å kjøpe smultringer - fra Harstad".

Smultringene kommer fra Kjærsti Blomsø Kristiansen som av VG ble kalt Smultringdronningen i 2014 da hun hadde bakt 3,6 smultringer på 24 år.

Les også: Hun har blitt en omreisende attraksjon

Hun er født i Harstad men bodde sine seks første barneår i Lødingen. Senere flyttet hun til Harstad, og bodde her i over 20 år. Kærsti Blomsø Kristiansens smultringer er kjent i hele landsdelen i og helga var i hun i Tromsø for å gi byens befolkning en smak. Det gikk godt både fredag og lørdag. Første dag var køene lange, men de bleknet i forhold til oppmøtet dagen etter.

- Køen er lengre i dag. Telte 54 personer. De fremste sier at de har ventet i rundt 25 minutter. Dutta ruler i Tromsø, sier Sætre.

Så langt holder Dutta lovnaden hun kom med for noen år siden:

– Jeg kommer aldri til å slutte med dette, tror jeg. Jeg har den beste jobben man kan ha. Jeg treffer fortsatt på folk som kom og handlet smultringer hos meg da jeg første gang var i Tromsø for 24 år siden, har Kristiansen uttalt tidligere.

Les også: Ville kaste "Dutta" fra torget under Festspillene