For de andre lagene fra Harstad stoppet den sportslige delen av Norway Cup etter tap i sluttspillkamper onsdag.

En av Medkilas trenere, Stein Kato Rafhaelsen, forteller at Medkila gutter 15-lag er videre til 16 delsfinalen, etter at de i dag vant 8-3 over Nodre Land i 32.- delsfinalen. Rafhaelsen forteller at de skårte tidlig i kampen.

– Sju skunder etter avspark får vi straffe, den setter vi. Så scorer vi igjen, like etter straffen. Det vil si at vi ledet 2-0 bare 2 minutter inn i kampen.

Han forteller at det var deilig med en god start i første utslagskamp.

– Nå er det vinn eller forsvinn, dermed var det deilig å få kontroll på kampen så tidlig. Det gjorde at vi fikk ro til å spille vårt spill. Vi spilte godt og alle på laget fikk spille. Alt i alt er vi fornøyd med prestasjonen.

– Vi tar en kamp i gangen

På spørsmål om hva som er ambisjonen i Norway Cup forteller Rafhaelsen at det er å ta en kamp i gangen, og gjøre sitt beste.

– Vi tar en kamp i gangen. Det er vanskelig å ha et eksakt mål om hvor langt vi skal gå, da vi vet lite om hvem det neste laget vi møter er og hvor gode de er. I 16.- dels finalen skal vi møte Blindheim. De vet vi ingenting om. Dermed må vi bare møte til kamp, være klar for å spille vårt spill og gjøre vårt beste, sier Rafhaelsen.

Kampen spilles ikke på Ekebergsletta og vil derfor ikke kunne vises på ht.no.

Slik gikk det for de andre Harstadlagene

For Medkilas juniorlag ble det snipp snapp snute i 32.-delsfinalen i A-sluttspillet. Medkilaguttene tapte 0-1 mot Malvik/Hommelvik 2.

Kilkams gutter 16-lag er også ferdigspilt i Norway Cup. De tapte 0-4 mot tyske TuS Felde i B-sluttspillet onsdag formiddag.

Landsås sitt jentelag i 16 årsklassen skåret to mål, men det holdt ikke til å gå videre i B-sluttspillet. I kampen mot Leknes onsdag formiddag ble det tap 2-4.

Landsås sitt jentelag i 16 årsklassen skåret to mål, men det holdt ikke til å gå videre i B-sluttspillet. I kampen mot Leknes onsdag formiddag ble det tap 2-4.