Skånland-kaptein Sigurd Madsen kunne juble etter at Skånland vant 4–2 mot Hamna lørdag ettermiddag.

– Dette har vært klubbens målsetning. Så nå er vi strålende fornøyd, sa SOIF-kaptein Sigurd Madsen etter at 3. divisjonsplassen var sikret på lørdag.

– Det er jo hyggelig at vi med seieren i dag over Hamna er det beste lokale laget. Men egentlig bryr jeg meg ikke så mye om de andre lagene.

– Med vårt spill denne sesongen har vi gjort oss fortjent til et nytt forsøk på allnorsk nivå. Det har vært en tøff og lang sesong. Og den har også vært jevn. Men når jeg ser tilbake. Så har vi vært det beste laget i vår avdeling, sier en glad og fornøyd Madsen.

SOIF hadde ikke mulighet mot Mosjøen. De var rett og slett for sterke. Skånlendingene var det beste laget i denne tredje kvalik-kampen. Ingen tvil om det.

– Jeg føler det var en litt rotete kamp i dag mot Havna. Selv om det ble litt ampert på slutten, var det på ingen måte noen stygg kamp fra noen av lagene. Dommeren hadde kontrollen.

– Jeg vil ikke si så mye om hva som skjer fremover mot 3.-divisjonsspill neste år. Det får vi komme tilbake til. Jeg bare konkluderer med at vi er et 3.-divisjonslag i 2023. Jeg regner med at de fleste spillerne blir med oss videre, sier en optimistisk SOIF-kaptein, Sigurd Madsen.