De vel 400 tilskuerne ble vitne til en kamp som ikke utmerket seg på noen måter og endte i en nokså kjedelig gjesp. Mot slutten av kampen overtok Thomas Ble som toppskårer på Vikings, mens Ali Ouakkaha ble beste poenghøster på Ulriken med 18 poeng til navnet sitt.

To nye og en gammel rev

Vikings møtte Ulriken med alt de hadde av reservekapasitet, og fikk anledning til å spre spillertida utover hele laget. De to debutantene Martin Megård (18 år, 194 cm) og Ivan Kolottyy (22 år, 191 cm) beit godt fra seg både i angrep og forsvar. Lovende tilskudd! Den gamle vikingen Svenn-Georg Georgsen (36 år, 200 cm) gjorde også en flott figur med solide blokader og heltemodige oppfiskinger.

Periode for periode:

1. periode: 27-8

Bendik Myhrer scorer mest, og det er stort sett enveiskjøring for HBBK Vikings.

Foreløpig er det ingen dramatikk i Harstadhallen. Alt fungerer for Vikings, men det er mest fordi de ikke får motstand.

2. periode: 57-19

Det er fortsatt Bendik Myhrer som ligger på scoringstoppen.

Mye tyder på at Vikings tar det som en treningskamp. De murer opp forsvaret og scorer jevnt og trutt. Ulriken klarer ikke å koble seg helt inn i kampen. Det ser ut til at det har raknet for dem, men om Vikings slapper for mye av er det fortsatt mulig for dem å ta igjen noe.

3. periode: 82-30

Kampen fortsetter som før. Ulriken pådrar seg mye feil, og 2-3 spillere står i fare for å ryke ut. Vikings trener for harde livet.

4. periode: 101-49

Ulriken klarte ikke å hamle opp med Vikings.

Det er 428 registrerte tilskuere som følger kampen i Harstadhallen.