Over 400 gymnaster var samlet i Narvik, og utøverne fra Harstad Turnforening sto for en kjempeprestasjon, mener trener Rolf Micheeff.

Seniorlaget i miksklassen hentet hjem både gull og sølv. Juniorlaget, hvor fire hospiterte opp til senior, sto også øverst på pallen. I tillegg ble det bronse for rekruttene.

Gullgrossister

– Hele mesterskapet holdt et høyt teknisk nivå, og vi gjorde ikke feil og fikk igjen med pallplasser. Nivået er blitt såpass høyt nå, at det ikke er rom for store feil hvis vi skal klare medaljer, sier Micheeff.

– Harstad har levert veldig bra dette året så vi hadde nok øynene festet på oss av konkurrentene i denne konkurransen. Det skjerper oss, men gir oss samtidig nerver som skal håndteres. Men vi leverte igjen, og jeg er utrolig stolte av alle det flinke gymnastene våre, sier Micheeff.

Debut i frittstående

De øvrige troppene Harstad stilte med i Narvik hadde noen små feil og klarte dermed ikke hevde seg med noen medalje.

Ekstra morsomt denne gangen var at Harstad stilte to rekruttlag i klasse for frittstående troppsgymnastikk. De klarte ikke hevde seg i toppen, men fikk 7.- og 8.-plass.

– Dette er første gang vi deltar i denne greinen, og konkurransen er et steg videre for satsing og lærling. Fikk inntrykk at mange av gymnastene ble veldig inspirert til videre trening, sier Micheeff.

GULL JUNIOR: Mikslaget for junior. Fra venstre: Sofie Dons-Hansen, Rino Johansen Rødland, Marcus Rubach, Lovise Haukebøe Micheeff, Emile Hellem, Emma Valør Noreng. Foto: privat
BRONSE REKRUTT: Fra venstre: Eirik Larsen-Winnæss, Robin Alexander Sørflåten-Eriksen, Vilja Moe Hansen, Mina Haukebøe Micheeff, Eline Larsen-Vestfjord, Silje Linnea Skeie, Sunniva Tømmerås, Max Mandal-Aune Foto: privat