En straffeskåring i det 90. minutt sørget for mesterskapet i 4.-divisjon. Og i tolvte time ble Hamna beseiret da siste sjanse for opprykk sto for døra på Bardufoss.

– Vi var veldig giret før oppgjøret. Så visste vi at sykdommen i laget tidligere i uka gjorde at vi ble litt tynn og hanglete mot slutten av oppgjøret, sier Hustad.

Treneren legger ikke i mellom at 4–2-seieren var av det fortjente slaget.

– De har en god keeper, som holder dem inne i kampen. Selv om vi kanskje ikke er kjemperolig når vi leder 3–2, så har ikke keeper Anders Eika Bergill så veldig mye å gjøre i løpet av kampen.

Selv om den symbolske champagnejubelen skapte god stemning hos skånlendingene etter kampslutt, ble det varslet en ny lagsfest på hjemlige trakter lørdag kveld.

– Det er ikke noe som er planlagt. Men noen spontane greier blir det vel, sier Hustad.

– Hvordan føles det å være Sør-Troms beste fotballag?

– Vi har mest fokus på oss selv. De andre 3.-divisjonslagene har allerede hatt ei uke på seg til å forberede neste sesong. Så vi må komme oss i gang fort som fy. Vi må gå en runde med spillerne som vi allerede har. Så håper vi også på at vi er attraktive i forhold til å få inn forsterkninger. For det trenger vi alltid, sier Hustad og utdyper:

– Vi håper på at vi har potensial for å klare oss på nasjonalt nivå. Så håper vi også på at flere lokale lag kommer til på det nasjonale nivået i framtida.