HBBK er selvfølgelig avhengig av et godt forhold til våre samarbeidspartnere og sammen ønsker vi å bruke deres varer og tjenester. Vi er stolte over å få en stor sterk lokal aktør som Gründer/Nordic som en av våre samarbeidspartnere. Vi vil selvfølgelig legge mange av våre arrangementer til deres lokaler. Det er også naturlig at dette blir en av våre lokale baser når vi skal ha det hyggelig.

Vi som klubb skal aldri tvinge spillere og kjøpe/bruke et spesielt produkt eller benytte tjenester fra våre sponsorer på sin egen fritid.

Det eneste kravet vi stiller er at når klubben har egne arrangement i samarbeid med våre samarbeidspartnere må de møte opp. Vi krever også at de skal stille i våre samarbeidspartnere logo(er) etc. når de er på jobb (les. trening/reiser/kamp) når de befinner seg på våre drakter eller etter instruks fra oss. Hvis de velger å benytte klubbrelatert tøy/utstyr med logo(er) fra samarbeidspartnere på sin fritid må de opptre med gode holdninger og ikke oppholde seg hos andre enn våre samarbeidspartnere. Alternativt må de så fall ikke benytte dette tøyet på sin fritid. Dette har noe med klubbens profil og avtaler som er inngått med våre

samarbeidspartnere.

Når det gjelder saken om en av våre samarbeidspartnere så vil det bli et eget arrangement etter hjemmekampene hos Gründer der vi skal dele ut pokalen for dagens Viking, spillere og trener vil være der for en kort seanse og det vil være muligheter for publikum å prate med laget.

Når dette arrangement er ferdig kan spillerne fritt gjøre hva de vil på sin egen fritid. Men vi oppfordrer selvfølgelig sterkt at spillere som ønsker å bruke utelivet i Harstad (på en fornuftig måte) befinner seg hos vår samarbeidspartner.

Det vil ikke bli noen sanksjon former fra klubben hvis de ikke ønsker på sin egen fritid og bruke varer og tjenester fra våre samarbeidspartnere. Derimot hvis de ikke møter opp på våre egne arrangement i samarbeid med våre sponsorer vil dette bli vurdert.

Hovedstyre i HBBK

Elitestyre i HBBK Vikings