Marius Sandvik"/>

Raser mot dommerne

Asker-trener Baard Stoller var mildt sagt lite fornøyd med dommertrioen.
sport

– Jeg synes vi har veldig mye problemer med dommerne. De begynner å dømme svært billige feil da vi hadde en solid ledelse i førsteperioden. De bidro til at Vikings kommer inn i kampen igjen, sier Stoller.

Det som opprører ham mest er at forbundet hadde satt opp trioen Hammervoll, Brunæs og Matthiasen i denne matchen.

– Vi har hatt en dårlig dialog med Hammervoll og Brunæs over lengre tid. Brunæs har da også mange av de feilene vi får mot oss som gjør at kamputfallet blir skjevt i dag. Matthiasen burde aldri sluppet til på dette nivået, og Brunæs hører hjemme på kretsnivå, raser Stoller og la ikke akkurat inn en søknad om å vinne en Shut Up Play-pris.

Den tidligere toppdommeren Tor Christian Bakken var såkalt dommerkomissær i Harstadhallen søndag. Han liker ikke uttalelsene til Askers trener.

– Det vil alltid være noe rusk i kamper, men kampkontrollen i dag var helt grei. Jeg synes Asker skal se på egne prestasjoner i stedet for å henge ut dommerne, sier Bakken.

– Brunæs har vært jevn og pålitelig i årets sesong. Vi har aldri vært i tvil om at han hører hjemme i sluttspillkamper. Det er for så vidt riktig at Asker har tatt initiativ til å redusere antallet kamper hvor Hammervoll dømmer laget. Derfor er det nærmere to måneder siden sist han hadde en Asker-kamp. Men vi gir ikke yrkesforbud for en dommer bare fordi et lag ikke liker vedkommende, poengterer Bakken.