Vant idrettsildsjelprisen 2013

- Jeg er ydmyk og takknemlig

Det var en overrasket Gunnar Johansen som ferierende i Valdres mottok nyheten om at han er vinner av årets idrettssildsjelpris.

ILDSJELVINNER: Gunnar Johansen ble vinner av årets idrettsildsjelpris.  

sport

Da avstemmingen ble avsluttet søndag klokken 23.59, var det klart at den populære ildsjelen fra Grovfjord stikker av med prisen på 20.000 kroner, som skal gis til et idrettsformål, samt 5.000 kroner til seg selv.   

Hovedpersonen hadde ikke forventet at nettopp han skulle gå av med seieren.  

- Nei, dette kom overraskende og uventet. Jeg hadde ikke drømt om dette i det hele tatt. Nå har jeg bare to ord som dekker mine følelser: Ydmyk og takknemlig, sier Johansen.  

- At jeg får denne prisen tyder på at Grovfjord idrettslag har mange venner og sympatisører, og kanskje at det jeg har gjort er blitt lagt merke til.  

- Prispengene har jeg bestemt skal gå til barn og unge i Grov og til kunstgressbanen ved skolen som i disse dager får lagt på dekket til den nye banen, forteller Johansen på telefon fra Valdres.  

Grunnet vinnerens ferie, deles prisen ut på et senere tidspunkt. Harstad Tidende vil da komme tilbake med større reportasje.  

Tormod Johnsen fra Kilkam ledet lenge, men med en sluttspurt vant Johansen. De øvrige ildsjelene i finalefeltet var Mildrid Fagerli fra Kvæfjord, Asbjørn Kaarbø fra Harstad Bedriftsidrett og Vidkunn Eidnes fra Harstad Orienteringslag.