Tore Skadal"/>

Solberg kommer

Rallyfører Henning Solberg kommer til Harstad lørdag formiddag.

  Foto: Hans Viktor Øye

  Foto: Tore Skadal

  Foto: kjell magne angelsen

sport

I forbindelse med superfinalen i Arctic Cup skal den kjente rallyføreren fra Østfold besøke arrangementet i Harstad Travpark.

– Det er gjennom jobben med rallyklær at jeg har kommet i kontakt med Solberg, forteller Jan Helge Nilssen, som er med å arrangere superfinalen i Arctic Cup serien i nord. Solberg kommer til buen lørdag sammen med Idar Vollvik i Ludo, forteller Nilssen, som til daglig driver Norstyle i Harstad.Prøvekjøring

– Vi håper at Solberg skal teste banen i travparken mellom noen av heatene. Han har fri kommende helg. Nesten helg skal han kjøre WRC-runde i Frankrike, forteller Nilssen, som i likhet med Solberg kjører rallycross.

Den velkjente rallyføreren skal etter planen være på plass på banen midt på formiddagen.Første gang

– Det er første gang at vi bruker Harstad Travpark som rallycross-banen. Onsdag går vi i gang med å rigge til baneprofilen foran helgas finale. Jeg regner med at arbeidet skal være i mål på fredag.

– Det vil også bli en egen messe i området der parkeringen på travparken for publikum er normalt. Vi har leid flystripa for parkering for publikum. sier Jan Helge Nilssen, styremedlem i NAF Motorsport Harstad.