– Dette er opplegget som jeg går for. Ellers er jeg ikke interessert

– Det er fantastisk å ha mange spillere å velge imellom. Alternativet er langt verre.

KANON-SATSING: Harstads Håndballherrer har steppet opp satsingen fra i fjor, og har fått betalt for det i form av den siste tidas sterke resultater. Nå står Joakim Dahl Haraldsen overfor tøff motstand i form av Halden 2 og Linderud/Linje 5. - Jeg tror på at vi kommer til å bli bedre og bedre utover i sesongen med dette mannskapet, sier Dahl Haraldsen. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det sier Harstad Håndballklubbs herretrener, Joakim Dahl Haraldsen om det som er i ferd med å skje i forhold til utvikling internt i Harstad Håndballklubb. For etter at steget ble tatt fra 3.-divisjon opp til det nasjonale 2.-divisjonsnivået, er langt mer enn bare det fysiske opprykket som har skjedd. Håndballklubben kan også mønstre en bredde som man aldri har sett maken til på benken i lagets historie. Det har man skapt fordi man har gjort en jobb for å skape et lag som i mye større grad enn tidligere er rigget for en toppidrettskultur.


– Må slutte å kaste bort ballen, og vi må bli mer effektive

– Når Tromsø kan slå Sarpsborg, så kan vi også det.


– Om jeg skal være med som trener, så må vi jobbe for å skape et lag som jobber for å prestere på et høyest mulig nivå. Ellers er jeg ikke interessert. Da blir det uten meg, sier HHKs herretrener.