Takknemlig Maria går til konkurrent: - Harstad florerer med fantastiske personer

Etter en blytung høst er det klart at Medkila mister en av de mest rutinerte spillerne. Maria Min Xiu Sørenes angrer ikke på året i nord.

FORLATER: Oppholdet i Harstad ble kortvarig for Maria Min Xiu Sørenes. Etter 14 kamper for Medkila venter hun hjem for å spille for Klepp.  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

Maria Min Xiu Sørenes ble hentet til 1.-divisjonsspill for Medkila fra toppserieklubben Avaldsnes. Overgangen ble kjent i januar. Snaut 11 måneder senere er det slutt. Sørenes skal i 2022 spille for divisjonskonkurrenten Klepp. Det melder Klepp både på sin offisielle instagramkonto og facebookside mandag kveld.

– En gammel kjenning vender hjem. Vi er svært fornøyde med å ha med Maria Min Xiu Sørenes på laget i 2022. Maria spilte i Klepp fra 2013-2018, før hun deretter tok turen til Avaldsnes og Medkila. Vi er nå glade for at hun har signert en ettårskontrakt med klubben og vender hjem til Jæren, skriver Klepp Elite.