Sterkt treningsopphold for Steffen Aronsen:

Imponerte i Mjøndalen

Aksjene til Steffen Aronsen har blitt godt ivaretatt av hovedpersonen selv under sitt treningsopphold i Mjøndalen.

IMPONERTE: Steffen Aronsen klarte å gjøre et godt inntrykk under sitt treningsopphold hos eliteserieklubben Mjøndalen. Nå kan det hende at klubben vil se mer av angrepsspilleren. Arkivfoto: Ivar Hjelvik 

sport

Det kan assistenttrener på A-laget og spillerlogistikkansvarlig hos eliteserielaget, Jan Remi Dalen, bekrefte etter at treningsoppholdet hos eliteserieklubben er vel gjennomført.

Han har mye godt å si om Harstad-spilleren, som har fått med seg alle årets serie- og cupkamper for HIL fra start. Det var imidlertid i cupoppgjøret mot Brann at bruntrøyene ble oppmerksomme på 17-åringen. Nå, etter en snau uke på trening med eliteserielaget, har klubben fått et enda bedre inntrykk av angrepsspilleren.