Dobbeltseier til Louise

Louise Vebostad Trudvang tok to seire lørdags kveld på Harstad Travpark. Det kunne ha blitt tre seire.

SEIERSINTERVJU Louise Vebostad Trudvang intervjues etter en av sine seire lørdag kveld i Harstad Travpark.  Foto: Geir Arne Johnsen

sport

Men Mjølner Vinnar i kveldens fjerde løp rotet seg bort, og hindret trippeseier for Vebostad Trudvang. Hun tok kveldens første seieren med 3-åringen Stormi Noor, et hestehode foran Hassel Jahn. Eier Hanne Næss fra Sortland var skikkelig fornøyd med seieren.

– Dette betydde mye for oss etter den trøblete løpsrunden vi hadde forrige gang. I dag var vi faktisk usikker på om vi skulle starte på grunn av været, men vi heiv oss rundt i siste liten. Vi er godt fornøyde med kusk Trudvang. Hun kjører neste løp for oss også, avslutter Næss.