To år uten kamper er nok. Nå arrangerer de sin egen turnering i Harstad: – Det kribler i fingrene

De øver til de første håndballkampene siden 2019, og planlegger turnering for å tjene penger til de skal på en skikkelig reise.

STRAFFE: Nora Guldbjørnsen Tjelde fikk skikkelig dreis på straffekastet. Trenerne Jan Lindgren og Beate Tande følger med. I rekka bak: Carina Bertheussen, Ovidia Tobiassen, Jørn Helge Johnsen, Ida Kristine Eriksen, Karina Nordahl og Kristin Lillegård. Marit Haukaas Kristensen til venstre. 

sport

Også i år ble landsturneringen for tilrettelagt håndball og fotball avlyst grunnet koronapandemien. For å ha noe å se fram til, er det bestemt at regionale håndballturneringer skal finne sted. For Nord-Norge har Harstad Funkis påtatt seg oppgaven.

Harstad Funkis er et lag for spillere med funksjonshemning. Nå er gjengen i innspurten. En ting er treningsarbeidet. Det legges ned en solid jobb både for perfeksjonering av samspill og innstilling av skuddarmer. Parallelt skal det planlegges for gjennomføringen 5.–7. november når Bodø, Blest og Kabelvåg kommer til Harstad. Tromsø, Nordreisa og Alta fikk det ikke til å klaffe.