Kampen om opprykk har en ekstra tvist for Håkon: – Bare å brette opp ermene

Håkon Norberg kan skyte Krokelvdalen til 3.-divisjon, og samtidig redde fra nedrykk klubben han var spillende trener for.

HÅPET: Mangeårig SOIF-spiller Håkon Norberg startet denne sesongen som Lyngen/Karnes-trener. Lørdag er han delaktig i å avgjøre divisjonsstatusen til Lyngen/Karnes i opprykkskamp for Krokelvdalen mot Bossekop. 

sport

Evenskjer-mannen begynte denne sesongen som spillende Lyngen/Karnes-trener. I midten av august avsluttet han samarbeidet med klubben og tok overgang til Krokelvdalen. 25. august var han klar for Krokelvdalen. Om Krokelvdalen rykker opp, er plassen i 4.-divisjon berget for Lyngen/Karnes.

Lykkønskninger

De fire nordligste 4.-divisjonsavdelingene kjemper om tre opprykksplasser i et sluttspill. Harstad slo Innstranda 3–0 på bortebane og Krokelvdalen og Bossekop endte 2–2 på Alfheim sist helg. Returmøtet for Norberg og Krokelvdalen spilles i Finnmarkshallen førstkommende lørdag. Taperen der møter taperen av Harstad-Innstranda i en avgjørende kamp om den siste opprykksplassen.