Bjørn Tore Woll om et krevende anleggsprosjekt:

Trenger asfalt i sykkelparken

Sykkelanleggene popper opp og gjennomføres i Harstad Sykkelpark. Men ett prosjekt framstår som en liten nøtt.

UTFORDRENDE: President i Harstad Cykleklubb, Bjørn-Tore Woll, presenterer dette området som utfordrende å få gjort noe med. Men nå er en mulig løsning her, nemlig å skape en startarena for landeveissykkel her. Foto: Ivar Hjelvik  Foto: Ivar Hjelvik

sport

Det bekrefter president i Harstad Cykleklubb, Bjørn-Tore Woll. Han kan se at det popper opp med suksessrike prosjekter rundt han som sykkelklubben har hatt en rolle i. Det første som virkelig satte sitt preg på området som var tiltenkt sykkel i Blåbærhaugen var en stor og en liten pumptrack, som holder høy klasse. I sommer og høst har en ferdighetspark kommet opp. Store deler av terrengløypa har også blitt realisert i stor stil. På vei til å realiseres er også en såkalt dirt park for tøffe syklister som trives med å gjøre ulike triks. En trafikkgård er vedtatt realisert i kommunestyret, mens planene om et servicehus også er noe om man ønsker å gjennomføre.

– Men det er innrammingen av disse anleggene som vi lurer litt på hvordan vi skal få realisert, sier Woll.