Trange kår, men i 2025 skal alt bli bra

– Du bør kunne spille håndball på en ordentlig måte uansett hvilken side av byen du bor på.

SPILLERE: 29 spillere var til stede på ukens treningsøkt. Bak fra venstre: Elisif Kulseng-Storelv, Filippa Gabrielle Mikkelsen O’Neil, Linnea Alice Isaksen, Charlotte Johansen, Sofie Johnsen Fredriksen, Ida Schultz, Kasper Vetås, Liam Ørnsrud, Sebastian Nilsen, Oskar Olai Eriksen, Johannes Bækkevoll Overgaard, Thomas Ditlefsen-Johansen og Joakim Kanebog. Foran: Benedikte Skoglund, Hogne Løkse Espeland, Ann-Tone Margrete Grønvold, Lovise Viktoria Johansen, Rosalina Solveig Shine-Olsen, Ulrik Fagerheim-Nilsen, Milla Jacobsen, Sivert Eeg, Martin Skoglund, Cassandra Rustad Pettersen, Tobias Julian Krøtø Thunberg. Til høyre inntil veggen: Elliot Larsen Mortensen, Ulrik Rinø, Are Stjernström, Johannes Elai Lind, Alvin Kulseng-Hansen.  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

Hjertesukket kommer fra Vetle Minde Olsen (14), som står sammen med trenerkollegene Johanne Aune Gjelberg (13) og Waralak Narkchuen (21) midt i gymsalen på Bergseng skole.

De har nettopp loset 29 jenter og gutter gjennom ukens økt for barnepartiet i Lia-Brage. Larmen fra hylende barn, som avrundet med «haien kommer», er så vidt stilnet.