Toer i hovedløp - klar for første møte med norgeseliten

Mellem Tyr imponerte igjen under sesongens hovedløp. Nå venter tøff motstand i Jakob Melands æresløp.

ELITE: Benedicte Bjørnstad er klar for første møte med eliten med sin Mellem Tyr. Arkivfoto: Ivar Hjelvik 

sport

Det kan Benedicte Bjørnstad berette om hesten som har overtatt etter sin far som Nord-Norges aller beste på kaldblodsfronten. Sist helg på Biri beviste han blant annet at han hører hjemme i eliten blant Norges beste 5-åringer. I Biri Oppdretningsløp ventet 150.000 kroner til vinneren. Derfor var også landets presentivt beste 5-åringer på startstreken i løpet. Da svarte hesten fra Kaltdalen med å spurte inn til andreplass. For det ble han premiert med 75.000 kroner inn på konto.

– Jeg er fornøyd med plasseringen. Med litt mer glid på veien kunne vi nok kanskje ha vært med på å kjempe om seieren, sier Bjørnstad.