Tallene er de svakeste siden 2005: – Kan ikke være tilfreds

Medkila kan gå mot sin svakeste sesong i 1.-divisjon siden 2005. Trener Roy Berntsen peker på hvorfor det skjer.

MOTGANG: Trenerne Roy Berntsen og Børje Sørensen har sett at bølgedalene er dypere enn tidligere. Medkila har ikke klart å fortsette den positive trenden laget hadde i de foregående tre sesongene. 

sport

Før kampen mot Fløya lørdag, den tredje siste i år, har Medkila et poengsnitt på 1,26 poeng per kamp Det er på nivå med 2005-sesongen, som var den første etter første nedrykk fra Toppserien – og den svakeste målt i antall poeng vunnet per kamp.

Før lørdagens oppgjør på stadion har Medkila en synkende formkurve med tre strake nederlag. Skulle denne rekka forlenges til seks, vil laget gjøre sin dårligste poengfangst i snitt per kamp noensinne i sin 21. strake sesong på nasjonalt nivå.