Fløya IL støtter opp om helgas fotballduell om Nord-Norge:

Busser sine tilhengere til Harstad

Fløya bidrar til å sette fyr på årets kamp ved å komme til Harstad med en busslast med tilhengere.

JUBEL: Under årets storkamp mot Fløya, håper Kjersti Melkiorsen og Medkila at det blir godt med liv og noe å juble for på tribunen for de frammøtte tilskuerne. Nå håper Medkila på at lokalt publikum slutter opp om lørdagens kamp på Harstad stadion etter at Fløya varsler om en busslast med Fløya-tilhengere på Harstad stadion lørdag. Arkivfoto: Ivar Hjelvik 

sport

Det bekrefter markedsleder i Medkila, Kjersti Melkiorsen. Hun understreker at Fløyas tar opp hansken for å vinne tribunekrigen når lagene møtes til dyst på Harstad stadion. Det er også første gang man igjen kjører konseptet «1.000 på kamp».

– Motstanderne mener alvor, og har rekvirert en buss, søkklastet med tilhengere. De skal bidra til at det blir godt med tilskuere på Harstad stadion førstkommende lørdag, sier Melkiorsen.