Uviss framtid til tross for deltakere

Over for Stolpejakten?

Solide oppslutningstall hjelper ikke. Den femte sesongen av Stolpejakten kan bli den siste på lokal jord.

STOLPEJAKT-STOPP?: Stolpejakten kan vise til bedre tall enn noen gang i 2021. Likevel er det fare for at årets sesong med jakt på stolper i gater og skogsterreng kan bli den siste. Arkivfoto: privat 

sport

Det sier Harstad O-lags Kristin Svendsen når årets sesong er i ferd med å gå mot slutten. Det har blitt en virkelig opptur, hvor folkebevegelsen har vært enda større enn i tidligere år. Likevel kan det være mulig at kroken hektes på døra for det populære lavterskeltilbudet. Det kan bli avgjort på et styremøte i Harstad O-lag i neste uke.

– Alt handler om penger. Slik situasjonen er akkurat nå, går idrettslaget klart i minus på å drifte Stolpejakten. Derfor er faren til stede for at vårt beste kan bli vårt siste. Sponsorer må inn for at et lite idrettslag som Harstad O-lag kan opprettholde dette lavterskeltilbudet.