Solid skøytegjeng sesongdebuterte i Bjugn

Harstad Skøyteklubb brukte høstferien til å få is under skøytestålet. Det fikk de i Bjugn.

BJUGN: Harstad Skøyteklubb hadde en solid delegasjon med på sesongdebut i Bjugn i helga. Bak fra venstre Jøran Larsen, Morten Enger, Ronny Pettersen, Carmen Meyer, Miriam Kind, Elise Lian, Mira Engen, Simen Kviteberg, Ole Andreas Andreassen og Merete Kind. Foran fra venstre: Ingvart Pettersen, Peter Arntsen og Elias Vikan. Foto: Marianne Vikan 

sport

Det har etter hvert blitt fast takst for skøyteklubbens utøvere å sette kursen for den skøytehallen som ligger nærmest Harstad, nemlig Bjugn i Trøndelag. Det skjedde under et ukeslangt opphold som ble gjennomført i løpet av høstferien.

– Jeg tror nok at det er mange som så fram til dette oppholdet. For det er nok mange som ser fram til å komme i gang med årets sesong, sier trener og nestleder i Harstad Skøyteklubb, Ole Andreas Andreassen.