Vil fortsette med å søke muligheter

– Vi ser aldri begrensninger. Kun muligheter.

MULIGHETSSSØKENDE: Knut-Eirik Dybdal satser på at framtidige utgaver av Arctic Race of Norway skal jobbe for å utforske muligheter. Arkivfoto: Ivar Hjelvik 

sport

Det sier daglig leder i Arctic Race Knut-Eirik Dybdal om planene som legges fram for Arctic Race of Norway i 2022. Med det mener han at det ikke er noen grunn til å tenke på at Trøndelags deltakelse i neste års Arctic Race of Norway er noe som kan skape problemer for entuasiasmen som det internasjonale etapperittet på nordnorsk jord har.

– Skal man i ytterkantene av landsdelen, så handler det om å være med på å dele. Vi skal ikke begrense oss når verden utvikler seg, sier Dybdal, og påpeker at man blant annet hadde et ønske om å krysse grensa til Russland da Arctic Race of Norway var i Finnmark tilbake i 2018.