Storfint besøk da Harstad Håndballklubb hadde treningshelg:

Landslagstreneren viste veien videre

Christian Berge tror på at lokal håndball kan utvikles om man erstatter turbo hele veien med tempovariasjon.

LANDLAGSTRENER: Bak fra venstre: Ken Terje Nordtvedt, Amalie Bornø, Elin Westvik, Oda Karlsen, Elisabeth Aronsen, Merethe Arstein, Maria , Edna Arntzen , Eirik Lunde Larsen og Markus Fossheim. Midtre rad: Cato Mathisen, Thomas Hansen, Karoline Langmo, Kristiane, Ingrid Næverdal, Thea Berglund, Karoline Nordmo, Carina Aarrestad, Mariell Wangen, Joakim Dahl Haraldsen. Foran fra venstre: Mathias Fossheim, Magnus Beldo, Sindre Møller-Olsen, Eli-Jeanette Olsen, Christian Berge, Mats Brenna, Thibault Frete, Erik Svensson. Foto: Terje Olsen 

sport

Det sier landslagstrener for de norske håndballherrene, Christian Berge. Han brukte tre dager fra fredag til søndag i Stangneshallen. Mens Berge tidligere har vært inne for å gi verdifulle råd og tips til de unge håndballtalentene i Harstad. Under årets tredagers opplegg med landslagssjefen i Stanngneshallen var det klubbens to toppsatsinger på A-lagssida som hadde prioritet.

– Det er moro å komme inn i hallen her i Harstad. Her syder det av innsats og håndballglød, sier Berge.