Harstad IBK hadde grepet på Sarpsborg:

Seieren glapp i sluttsekundene

Katastrofal start, imponerende opphenting, mål imot like før slutt og tap i straffeslagkonkurranse.

JEVNT: Etter en katastrofal start på oppgjøret reiste Ritvars Berzins og Harstad Innebandyklubb seg. Selv om det lenge lå an til seier, ble det uavgjort, med en påfølgende tapt straffeslagskonkurranse. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Slik kan innsatsen i til Harstad innebandyklubb i eliteseriekampen mot Sarpsborg oppsummeres i en kamp som endte 5–5 etter ordinær spilletid. Da hadde de spilt seg kraftig opp og hentet seg inn etter å ha ligget under med 0–4 ti minutter ut i første periode. Denne gikk Sarpsborg seirende ut av, etter at Kaspars Grundsteins brant det avgjørende straffeslaget.

Forferdelig innledning

Spillende trener Janis Rajeckis er skuffet over ett poeng etter uavgjort kamp og tap på straffekonkurransen, likevel forteller han at det viktigste er å ta lærdommen med seg.