Skånland slo til med storseier:

Målfest på kunstgresset

Skånland OIF briljerte i Skånland Idrettspark i lørdagens kamp mot Rana og kunne gå av banen med 4-1-seier.

FØRST: Arild Heitmann var først på scoringslista og satte ballen i mål etter 14 minutter. Det var starten på en skikkelig målfest foran eget hjemmepublikum Foto: Per Jan Pedersen 

sport

SOIF-veteran Arild Heitmann åpnet ballet med en skåring allerede etter 14 minutter, og fire minutter senere serverte han en corner til Erik Hustad som headet i mål. I det 31. minuttet satte Marijan Imeri ballen i nettet.

Sjef i første omgang

Hjemmelaget var helt sjef på banen i første omgang, men i første halvdel av andre omgang la de seg bakpå og bortelaget kom mer med i spillet. Det førte til at Ranas Fredrik Rise skåret etter 62 minutter. Da våknet hjemmelaget, og et kvarter før kampslutt var Imeri på farta igjen og skåret sitt andre mål.