Trondenes Skytterlag skal ta steg på flere fronter:

Storopprusting som har NNM i siktet

Oddmund Eggum har tilbrakt sommeren og høsten i anleggsmaskinen på Heggenkollen. Resultatet skal forhåpentlig bli både store arrangøroppgaver og glimrende sportslige prestasjoner.

STOROPPGRADERING: Oddmund Eggum (t.v.) og Lars Lian går bortover den nylagde skogsveien på Heggenkollen for å inspisere arbeidet som har vært gjort med å oppgradere Trondenes Skytterlags anleegg på Heggenkollen. Her har Eggum stått fremst i køen når det kommer til å nedlegge dugnadstimer for å oppgradere banen denne sommeren og høsten. Nå håper duoen på at oppgraderingen skal gi seg utslag i sterkere sportslige prestasjoner og flere større oppgaver på arrangementsfronten. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det er hva som er forhåpningene til skytterlaget etter at det har blitt nedlagt en stor innsats på feltbanen hos Trondenes Skytterlag. Og den som har gjort aller mest er Oddmund Eggum. Han har omtrent bodd på skytebanen de siste månedene. Resultatet er at store ting har blitt oppnådd på kort tid.

– Det har vel blitt rundt 300 timer i maskinen, sier Eggum, før han understreker at han ikke har vært alene om utviklingen av anlegget på Heggenkollen.