Bank investerte 9 mill: - Avhengig av å vite at dette var noe som samfunnet ville ha

– Vi måtte vite at Harstad Sykkelpark var fundamentert i lokalbefolkningen. Men investeringen i anlegget ble en fantastisk god ting for Harstad.

KLASK: Harstad Cykleklubbs president, Bjørn-Tore Woll, og banksjef i Sparebank1, Mona Slåtto Olsen klasker nevene i hop for det som Harstad Sykkelpark har blitt. Woll overrekker også Harstad Profileringspolls "Seire ved å dele-pris" til Slåtto Olsen. Grunnen er at klubben ønsker å gi sine samarbeidspartnere i næringslivet en bit av prisen som de ble tildelt vinteren 2021. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det sier banksjef i Sparebank1, Mona Slåtto Olsen. Hun står på en av de nye bruene i sykkelparken, og ser utover de buktende sykkelløypene i Harstad Sykkelpark. Innimellom kommer det susende syklister som legger seg høyt i svingene, flyr igjennom lufta og som storkoser seg i den nyåpnede terrengløypa i sykkelparken. Samtidig vet hun at dette anlegget aldri hadde vært en realitet uten at det hadde vært for bankens voldsomme bidrag til løypene på 9 millioner kroner.

– Dette ble en veldig god investering for vår del. Men når vi skulle gå inn i et prosjekt med så mye penger som 9 millioner kroner, var vi avhengig av å vite at dette var noe som samfunnet ville ha, sier Slåtto Olsen.